loznica samoubistvo
Foto: Printscreen/Facebook

Tragedija! Bojan P. (20), iz lozničkog sela Brasina, izvršio je samoubistvo u utorak oko pet sati ujutro skokom sa krova solitera u Loznici. Kako Alo! saznaje, Bojan je često pričao da će se ubiti, ali nažalost, njegove reči, odnosno pretnje, niko nije uzimao ozbiljno! Iza sebe je ostavio nesrećnu porodicu, suprugu, ali i maloletnu ćerkicu!

Stanari zgrade u kojoj je Bojan živeo ispričali su da je mladić bio podstanar i da je radio kao konobar u Loznici.  Oni koji su ga poznavali tvrde da im je često pričao da je imao loš i težak život, ali da li je to uzrok tragedije, niko zasad ne zna!  Stan u kojem se dogodila tragedija često je bilo mesto okupljanja omladine gde su pravili žurke do kasno u noć.  

- Bojan je bio povučen, tih i fin momak. Često u stanu u kome je živeo bile su žurke. U svako doba dana dolazile su nepoznate mlađe osobe. I jutros kada se sve desilo iz stana je izašlo dosta omladine, bila je neka žurka. Kada je skočio, oni su se svi razbežali da se ne bi sreli s policijom. Njemu je na vrata dolazila i komunalna policija. Svi smo u šoku i ne možemo da verujemo da se ovo desilo. Sve u svemu, bio je fin mladić sa kojim niko od nas nije imao nikakav problem - ispričao je za Alo! komšija koji živi u zgradi u kojoj se dogodila tragedija.

Meštani sela u kojem je mladić rođen ne mogu da poveruju da je mladić digao ruku na sebe.

- Znam ga dobro, vaspitan, fin i predobar dečko. Uvek me je lepo pozdravio kada se vidimo. Nikada nisam primetila ni naznaku toga da će se ovo desiti. Njegovi roditelji su razvedeni. Otac mu živi u Rusiji, tamo i radi. Baka mu je tu u selu. Jadna ona, šta dočeka. On ima brata i snaju, isto tu žive u selu. Žao mi je što se tako završi, ipak on ima porodicu, možda su mogli da mu pomognu, ne stigoše... - ispričala je komšinica preminulog Bojana za Alo!.

Na društvenim mrežama brojni prijatelji, ali i sugrađani opraštaju se od momka. Kako je većina istakla, za to je sada kasno.

- Ko ga je poznavao bolje da ne piše ovde ništa, trebali ste reagovati pre ovoga. Bilo kome ko jednom kaže da će se ubiti treba mu pomoći. Odmah da stane na noge, sad je kasno piskarati. Laka ti crna zemlja, dušo draga, a svi koji su mogli pomoći, a nisu, na dušu njima - napisao je jedan od poznanika.

I prijatelji preminulog  za njega imaju samo lepe reči.

„Nasmejana momčina koja je svakom sa osmehom pružala ruku. Momak koji je služio pića u tinejdžerskim lokalima uvek je bio među omiljenima. Tužno i žalosno kako je završio. Počivaj u miru, mali“, napisao je Aleksandar Vučković.

Telo nesrećnog mladića poslato je na obdukciju, a zasad nije poznat razlog zbog kojeg je skočio sa zgrade.

SOS telefon za osobe koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević”. Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja i bez knjižice. Ukoliko je nekome potrebna pomoć, javite se na gore pomenute brojeve.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading