Noina drugarica otkrila motiv ubistva
Foto: Alo/Printscreen

Ona je među prvima ušla u stan u kojem je osumnjičeni ubio Nou i uništio njeno telo.

Policajcu Goranu I., koji je pozvan kao svedok, nije uručen poziv za suđenje. 

Dva svedoka koja su izostala na prethodnom ročištu nisu se pojavila ni na današnjem suđenju.

Svedoci koji se nisu pojavili su Marko Pavlović (Noina cimerka Ana Marija Pavlović) i Živojin K, u čijem je stanu Dabetić bio posle ubistva i razgovarao o tome kako ga policija traži zbog nestanka devojke.

Živojin K. poslao je sudu dopis u kojem navodi da ima zdravstvenih problema i da nije u mogućnosti da prisustvuje suđenju. Ipak, sudija je kaznio Pavlovića i Živojina novčanom kaznom od po 100.000 dinara zbog toga što se po drugi put nisu odazvali pozivu suda.

Policajka Ana G. izjavila je pred sudom da ostaje pri iskazu koji je dala u tužilaštvu. Nije dopunila svoj iskaz, već je odgovarala na pitanja branioca Ognjena Dabetića.

- Došli smo na razgovor, Dabetić je prvo stajao na vratima, a onda nas je pustio da uđemo u stan. Ali je stajao tako, da nismo mogli da vidimo šta je u stanu. Delovao je uznemireno, nije mu bilo prijatno što je policija tu. Ali je odgovarao na naša pitanja - rekla je Gatarić dok je odgovarala na pitanja.

Sudija je odbila pitanje branioca okrivljenog u vezi s tim da li su policajci imali nalog za pretres stana i da li su Dabetiću rekli da ima pravo na advokata.

Sudija je u obrazloženju odbijanja pitanja navela da je svima poznato da policija nije imala nalog za pretres stana, već samo nalog za ispitivanje u vezi sa nestalim licem.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading