zoran marjanović teodora krsmanović
Foto: Alo/M- ŽILOVIĆ

Piše: Mihajlo Žilović

Njoj je sudsko veće predočilo tri fotografije Jelenine povrede na ruci iz spisa predmeta.

- Ja sam jednu fotografiju od ovih koje ste mi pokazali dobila na Viberu. Poslala mi je Jelena. Kada sam je pitala odakle joj povreda, odnosno posekotina na ruci, ona mi je rekla da se vraćala automobilom, bila je u poseti majci na onkologiji i da joj je u povratku pukla guma. Nakon toga, ona je otvorila gepek, pokušala da izvadi gumu, a onda su vrata gepeka pala na njenu ruku i tako je posekla. Ja joj nisam rekla da stavlja jod, niti da li je na ruci imala isti. Rekla sam joj da ode u državnu apoteku da joj naprave melem - rekla je Teodora.

Na pitanje predsednice sudskog veća kakav je odnos bio Zorana Marjanovića i njegove porodice prema Jeleni, ona je odgovorila:

- Ja sam upoznala Zorana još kao mala devojčica. Jelena je radila kod njega pesme. Jedan letnji raspust provela sam kod njih kući. Nalazila sam se tu mesec dana. U jednom trenutku, prilikom jednog razgovora, Zoran joj je rekao da treba da trči i da je kao neka tetka. To mi je zasmetalo. Ono što mogu da kažem o njihovom odnosu jeste da su se pazili. Jelena je njega mnogo volela, ali mi je jednom prilikom rekla, kada smo se videle: "Ako se budeš udavala, nemoj da živiš u zajednici" - zaključila je Teodora Krsmanović.

Zoran se u ponovljenom suđenju tereti da je ubio pevačicu i suprugu Jelenu Marjanović, 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading