Nesreća
Foto: Alo/Foto: 192.rs

Kako prenosi portal Klix, četiri mlade osobe su poginule u sletanju vozila s regionalne ceste Kakanj - Visoko u mestu Dobrinje.

Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Aldina Alić za Klix je kazala da su u vozilu pronađene četiri tela, prenosi Srpskainfo.

Kako se nezvanično saznaje, poginule su četiri osobe, dva muškarca i dve devojke dok je jedan mladić, koji je sve prijavio policiji uspeo da se spase.

Nastradali su, kako je nezvanično saopšteno, iz Kiseljaka i Visokog.

Podsetimo, jutros, oko 1 sat posle ponoći, policiji je javljeno da se u mestu Buzić Mahala nalazi muškarac s vidljivim povredama i teško komunikativan.

spasioci na planini

Ilustracija, Foto: Shutterstock

 

Reč je o mladiću 2002. godište koji je satima u polusvesnom stanju lutao u potrazi da nađe pomoć.

Po dolasku na mesto događaja mladić im je rekao da se seća samo da je bio u autu sa još nekoliko osoba i da je vozilo sletelo u reku Bosnu.

Potraga za vozilom je okončana jutros, oko četiri sata, kada je uočeno u reci Bosni. Posle toga je počela akciji izvlačenja vozila iz reke.

Kako je za portal Avaz potvrdila portparolka MUP-a Aldina Alić, utvrđen je identitet nastradalih u ovoj stravičnoj nesreći.

- U 18 sati je potvrđen identitet nastradalih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na području Visokog. Radi se o B. D., rođena 2003. godine, iz Kiseljaka, A. P., rođen 1996. godine iz Kiseljaka, S. S., rođena 2004. godine iz Visokog i A. K., rođena 2002. godine iz Visokog - navela je Alić za portal Avaza.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading