Silovanje
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Viši sud u Podgorici potvrdio je optužnicu protiv J.M. (21) iz Bijelog Polja, optuženog za silovanje strane državljanke V.C.C. na plaži u Budvi u aprilu ove godine. Prema navodima optužnice, J.M. je 16. aprila u ranim jutarnjim satima, oko pet sati, napao devojku na budvanskom šetalištu, a zatim je silovao u ulazu jedne zgrade.

Incident je započeo kada je Bjelopoljac prišao oštećenoj na šetalištu pored mora i otpratio je do plaže. Kada je devojka ušla u more da se okupa, J.M. je pošao za njom, gde je pokušao da je poljubi i neprimereno dodirivao po intimnim delovima tela, uprkos njenim upozorenjima da prestane. Nakon što ga je odgurnula, optuženi ju je, prema optužnici, uhvatio za kosu i nastavio sa neprimjerenim dodirima.

“Kada je ona izašla iz vode, te se obukla, od oštećene zahtevao da korača sa njim, te joj zapretio da mora da bude dobra i da mora da ga sluša inače će imati problema”, navodi se u optužnici.

Prema optužnici, situacija je eskalirala kada su stigli do ulaza jedne stambene zgrade, gde ju je J.M. ugurao u prolaz, oborio na kolena i izvršio silovanje. Devojka je počela da doziva u pomoć, što su čuli stanari zgrade koji su upalili svetla, nakon čega je napadač pobegao sa mesta zločina.

Ovaj gnusni čin izazvao je šok i nevericu među lokalnim stanovništvom, a slučaj je trenutno u fazi suđenja pred Višim sudom u Podgorici.

(SandžakDanas)

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading