"IMAM OSEĆAJ DA SU NAŠA POSLEDNJA PUTOVANJA BILA PRIPREMA ZA KRAJ" Reči oca Borisa Majorskog teraju suze na oči (FOTO)
Foto: Društvene mreže/printscreen

Prošle su skoro dve godine od tragedije koja je zadesila porodice Majorski i Neralić, a bol u duši Borisovog oca ne jenjava. On skoro svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje fotografije svog sina uz potresne reči.

- Svi jaki ljudi jednom popuste, ali ne pokazuju to nikome, skrivaju svoju slabost od javnosti, lažno sebe ubeđujući da su nesalomivi. Nije sramota plakati, možda su muške suze izuzetno teške i bolne, ali ne mogu da ih sakrijem, a zapravo i ne želim. One su mi glas duše koja čezne za izgubljenom srećom. Dok mi se slivaju niz lice pokušavaju da zamute bol ispisan drhtavom rukom na parčetu papira dragih uspomena - napisao je Vladimir.

Vladimir se podsetio putovanja sa svojim sinom.

- Nekada imam osećaj da su upravo ta naša putovanja zadnjih godina bila Božija priprema za kraj. Sve te naše zajedničke fotografije kao da je neka viša sila ubirala za uspomene koje su legat našoj sreći. Putovali smo na razne krajeve sveta, upoznavajući mnoge kulture, ljude i običaje, uživali što smo imali tu mogućnost koja mnogima ostaje samo želja. Sva ta putovanja sada iz ovog ugla shvatam kao naš početak kraja, kao da nam je neko pre rastanka pružio mogućnost da proživimo par najlepših trenutaka u našim životima - piše on.

Vladimir Majorski Boris Majorski

Facebook

 

Kako navodi, od odlaska njegovog sina mnogo toga se promenilo.

- Mnogo toga se promenilo posle tvog iznenadnog odlaska, sve to trudim se da nosim na svojim plećima dostojanstveno i hrabro, baš onako kako bi me ti savetovao. Odustajanje je jednako izdaji i to sebi nikad neću dozvoliti, koliko god da mi je bolno sve to nositi sa sobom. Svaki dobitak se mora teško zaraditi i mukotrpno na tome graditi, a moj dobitak ima samo jedan cilj, a to je večnost sa tobom - piše potreseni otac.

Vladimir se već dve godine bori za pravdu za svog sina, jer je vozač koji im je oduzeo prvenstvo prolaza i usmrtio ih osuđen najpre na tri, a posle žalbe Apelacionom sudu na dve i po godine zatvora.

Foto: Facebook

 

 Nikada neću odustati, za našu večnost ću se boriti, to je najmanje što ti dugujem za sve što si učinio za mene, za nas. Zaslužuješ mnogo više, da imam tri života ne bih mogao da ti se odužim za ljubav koju si nesebično delio svima nama. Shvatam da si izabran od strane Boga za anđela koga je poslao na ovaj svet da svojim primerom ukažeš šta je to ljubav i uspeo si u tome, hvala ti na svemu - napisao je on.

Vozač automobila im oduzeo prvenstvo prolaza i usmrtio ih

Podsetimo, jeziva saobraćajna nesreća dogodila se 18. oktobra 2022. godine kada su Boris i Dejana motorom krenuli na izlet u jedno etno-selo kod Novog Sada. Do nesreće je došlo kada ih je pokosio Slobodan B. (83) iz Krčedina svojim "mercedesom" na putu Novi Sad - Inđija, kod Beške.

Slobodan B. nije ustupio prvenstvo prolaza Borisu i Dejani koji su bili na motoru, usled čega je i došlo do saobraćajne nesreće. On je najpre osuđen na tri, a posle upućene žalbe na dve i po godine zatvora.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading