Olja Š. Slaviša D.
Foto: Alo/Foto: Facebook

Do tragedije je došlo u noći između 2. i 3. novembra prošle godine, u kući u Ulici Koste Hadži Mlađeg, u kojoj su boravili žrtva i osumnjičena sa drugim članovima porodice.

Iako je Olja Š. otišla sa mesta zločina, ona je ubrzo pronađena i uhapšena pod sumnjom da je počinila krivično delo ubistvo, dok su se očevici razbežali.

I dalje iza rešetaka

Devetnaestogodišnja Novosađanka se od hapšenja nalazi iza rešetaka, a  njoj je, kako je za „Dnevnik” potvrđeno u novosadskom Višem sudu, pritvor poslednji put produžen  do 28. oktobra. Inače, ona je, nakon što su joj lisice stavljene na ruke, u zakonskom roku saslušana, ali nije iznela odbranu pred tužiocem, odnosno branila se ćutanjem.

Prema nezvaničnim informacijama, Slaviša D. i Olja Š. su se sukobili u toku noći i u jednom trenutku devojka je uzela nož i nekoliko puta ubola Slavišu, koji joj je bio teča, u predelu stomaka.

Potom su se, kako se sumnja, svi koji su se zatekli u kući uspaničili i pokušali da prikriju zločin tako što su oprali i uklonili krvave tragove kako bi sve predstavili kao da je Slaviša D. pokušao samoubistvo.

Nakon što mu je pozlilo, pozvali su hitnu pomoć, koja je na licu mesta ustanovila ubodne rane oštrim predmetom. Inicijalno su započete mere reanimacije, ali, nažalost, bez uspeha, tako da je konstatovana smrt.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading