vjt
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović potvrdio je da su u proteklih 48 časova na teritoriji glavnog grada uhapšena četvorica osumnjičenih za proizvodnju i trgovinu opojnom drogom od kojih je zaplenjeno više kilograma različitih vrsta narkotika, kao i da je u Lazarevcu otkrivena laboratorija za proizvodnju kanabisa.

- U pitanju su četiri odvojene akcije koje su snažan pokazatelj uspešne saradnje VJT u Beogradu sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije u borbi protiv trgovine narkoticima. Sveobuhvatna akcija biće nastavljena i u narednom periodu u cilju suzbijanja ove vrste krivičnih dela, koja su uperena na štetu uživaoca opojnih droga, uz istovremeno sticanje protivpravne imovinske koristi učinilaca - poručio je Stefanović.

N.R. uhapšen je jer je u stanu neovlašćeno, radi prodaje, držao oko 2 kilograma amfetamina, više od kilogram i po marihuane, oko 634 grama MDMA i manju količinu hašiša.

Pretresom stana i putničkog vozila kojim je upravljao P.U. policija je pronašla i zaplenila oko 600 grama kokaina i 300 grama marihuane.

J.M. je uhapšen jer je, kako se sumnja, neovlašćeno, radi prodaje, držao oko pola kilograma marihuane.

Količina zaplenjenog kanabisa u laboratoriji u Lazarevcu još se utvrdjuje, a zbog neovlašćene proizvodnje ove opojne droge lišen je slobode J. J.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading