zvicer
Foto: Printscreen

- Milovan Zdravković zvani Teg, navodni pripadnik kavačkoga klana, koji se trenutno nalazi u Zagrebu, u zatvoru Remetinec, otkrio je gde se nalazi štek njegovog kuma Radoja Zvicera. On je propevao posle Tomislava Petrovića (36), bliskog saradnika kavačkog klana koji je uhapšen 6. oktobra posle saobraćajne nesreće u Bačkom Petrovcu u kojoj je usmrtio S. J. (38), majku tri ćerke. Petrović je posle hapšenja policiji otkrio detalje vezane za krivična dela u koja je navodno umešan Zdravković. Kada je Zdravkoviću predočen taj iskaz Petrovića tada je navodno i on razvezao jezik, pa je odrukao svog kuma Radoja Zvicera i otkrio da se krije na Kosovu i Metohiji - navodi dobro obavešteni izvor Alo!.

- Zvicer se već dva meseca nalazi u šek stanu u Prištini. Uspešno je zavarao trag zahvaljujući svom jataku Leonu Đ., koji je blizak crnogorskom DPS-u.  Nije poznato da li je otkrivanjem šteka Zviceru zapravo poslata određena poruka. Zviceru su na tragu i policija i mafija, pitanje je vremena ko će prvi da ga nađe - tvrdi sagovornik Alo!.   

Podsetimo, policija je uhapsila Ivana Petrovića, koji je kod sebe imao vozačku dozvolu i ličnu kartu Hrvatske. Zbog sumnje u stvarni identitet tražene su informacije od partnerskih policija, a upoređivanjem otisaka prstiju utvrđeno je da su hrvatski dokumenti falsifikovani i da se radi o Tomislavu Petroviću (36), državljaninu BiH, za kojim je raspisana međunarodna poternica BiH i Austrije.

Milovan Zdravković zvani Teg je krajem septembra izručen iz Španije u Hrvatsku zbog optužbi za posedovanje falsifikovanog hrvatskog pasoša, dok ga Srbija traži zbog sumnje da je umešan u četiri ubistva, kao i međunarodnu trgovinu kokainom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading