Mika Aleksić
Foto: Alo/Foto: Vladimir Marković

Piše: Slađana Stepanović

Njegov advokat Zoran Jakovljević se sam pojavio u sudnici i rekao sudiji da je Mika Aleksić danas u bolnici na Bežanijskoj kosi, na zakazanoj hemoterapiji.

Sudija je nakon toga rekao da je stigao nalaz veštaka u kojem je utvrđeno da Mika može da dolazi na suđenja u danima kada nije na hemoterapiji, odnosno da je sposoban da učestvuje u njima.

Naglasio je i da ročišta mogu da se zakazuju u periodu između dve terapije.
Advokat Jakovljević je nakon toga tražio reč.

Mika Aleksić

Zoran Jakovljević, Mika Aleksić i Dule Savić Foto: Dejan Briza

 

- Ovo je skandalozno i kriminalno veštačenje. U njemu su samo izmišljotine i neistine. Tražiću novo veštačenje. On nije ni pregledan. Doktori vanzemaljci ga nisu ni videli. Svaka im čast - rekao je ogorčeni Jakovljević.

Na suđenje su došle četiri učenice Mike Aleksića koje treba da svedoče u ovom postupku.

Podsetimo, Alo! je nedavno saznao da Aleksić boluje od raka debelog creva u metastazama, a njegov advokat je potvrdio „da učitelj glume zna da su mu dani odbrojani“.

Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takođe kvalifikovana u produženom trajanju.

Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke. Uhapšen je 16. januara 2021.godine i do 10. septembra je bio u pritvoru, koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elektronski nadzor, nakon čega mu je 10. marta ukinut i kućni pritvor.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading