Milena Radulović
Foto: Printscreen/YouTube/K1 Televizija
 

Ona je na svom Instagram profilu objavila "stori" u kojem je napisala da se Aleksić "opet nije pojavio na sudu po izgovorom".

zoran jakovljević

Nikola Todorović/Alo!

 

- 1381. dan traje suđenje Miroslavu Aleksiću. Na ročištu zakazanom za danas, on se ponovo nije pojavio, koristeći isti izgovor kao prošlog puta - zdravstveni problemi. Sudski veštaci misle drugačije, njihov zvaničan stav jeste da je apsolutno sposoban da prisustvuje ročištima. 1381. dan, a i dalje se ne nazire kraj - poručila je Milena Radulović.

Kako smo prethodno pisali, sudija je na današnjem suđenju konstatovao da ročišta treba da se zakazuju u periodu između Mikinih hemoterapija.

mika aleksić

TANJUG/ JAROSLAV PAP

 

Rekao je i da je stigao nalaz veštaka u kojem je utvrđeno da Mika može da dolazi na suđenja u danima kada nije na hemoterapiji, odnosno da je sposoban da učestvuje u njima.

Podsetimo, Alo! je nedavno saznao da Aleksić boluje od raka debelog creva u metastazama, a njegov advokat je potvrdio „da učitelj glume zna da su mu dani odbrojani“.

Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takođe kvalifikovana u produženom trajanju.

Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Uhapšen je 16. januara 2021.godine i do 10. septembra je bio u pritvoru, koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elektronski nadzor, nakon čega mu je 10. marta ukinut i kućni pritvor.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading