Potraga za devojčicom u Beranama
Foto: Printscreen/Foto: RINA

Stefan Z. (12) utopio se u nedelju u ataru niškog sela Malošišnte u Barama Južne Morave. Kako je za "Alo!" ispričao otac nastradalog mladića, od trenutka kada su saznali za tragediju njegova porodica je pod lekovima. Kako kaže, najteže je objasniti braći i sestri nastradalog Stefana da njega više nema. 

- Bio je sa drugarom u mestu bare. Ja nisam bio sa njim. Njegova sestra je bila tu i čula je da je samo povikao upomoć, upomoć. Mladić za koga pričaju da ga je nagovarao da skoči je bio je školski drug mog sina. Družili su se i delili parče hleba, bili su dobi drugari. Šta se desilo niko ne zna sa sigurnošću. Ne znamo da li ga je on gurnuo u vodu, ili je rekao da skoči. Moja ćerka i dva sina ne mogu da poveruju da nema više njihovog brata u šoku su. Danas ćemo ga sahraniti - rekao je otac nastradalog dečaka Branko za "Alo!".

Podsetimo, do tragedije došlo je u nedelju, a predstravljena deca pozvala su jednu ženu koja se zatekla na tom mestu, a ona je alarmirala policiju. Čovek koji u blizini ima ribnjak pozajmio je svoj čamac policajcima ali se on pokazao nepodobnim za pretragu.

Telo deteta iz vode su izvukli vatrogasci spasioci.

Na licu mesta obavljen je uviđaj po nalogu Višeg javnog tužulaštva u Nišu. Naložena je obdukcija tela, ali zasad sve ukazuje na to da se dečak utopio.

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading