Tamara Lapadatović Aleksandar Jokanović
Foto: Alo/Foto: instagramprintscreen

Srpkinja Tamara Lapadatović (35) i njen dečko Aleksandar Jokanović (30), poreklom iz Crne Gore, poginuli su na licu mesta u Njujorku u SAD! Njih dvoje su bili na skuteru, kada su se iznenada zakucali u džip, a lekari su mogli samo da konstatuju njihovu smrt! Prijatelji prikupljaju novac kako bi se njihova tela prenela iz Amerike u Evropu!

Kako saznajemo, tragedija se dogodila u nedelju, 13. oktobra, oko 4.40 sati ujutru po lokalnom vremenu, na raskrsnici Istočne 106. ulice i Treće avenije na Menhetnu u Njujorku. Na skuteru su se nalazili Tamara i njen dečko Aleksandar, a sudarili su se sa džipom „tojota rav 4“ koji se kretao Istočnom 106. ulicom.

- Sudar je bio toliko jak da su Aleksandar i Tamara preminuli na licu mesta. Jezivi snimci i fotografije sa mesta udesa objavljeni su u svim američkim medijima. Vozač „tojote“ je zadobio lakše povrede i bio je primljen u bolnicu. Zasad nije poznato ko je izazvao udes - navodi izvor blizak istrazi.

Tamara Lapadatović je poreklom iz Niša, a kako saznajemo, ona se u Njujork doselila 2017, a njen dečko Aleksandar je iz Crne Gore. Njihovi prijatelji su pokrenuli akciju prikupljanja novca za prenos tela nesrećnog para.

- Ova akcija prikupljanja sredstava namenjena je Tamari Lapadatović, koja je tragično izgubila život u Njujorku u nedelju, 13. oktobra. Bila je dobra duša, uvek je zračila pozitivnošću i toplinom. Od preseljenja u Njujork 2017, donosila je radost svima oko sebe, suočavajući se sa životom sa osmehom i nepokolebljivom dobrotom. Bila je voljena sestra, ćerka i prijateljica. U ovom teškom trenutku prikupljamo sredstva da pomognemo u transportu njenog tela iz SAD u Srbiju i da podržimo njenu ožalošćenu porodicu. Svaki doprinos, bez obzira koliko mali, napraviće razliku. Počastimo Tamarin prelepi duh okupljajući se da podržimo one koje je volela. Hvala vam na ljubaznosti i velikodušnosti - navodi se na stranici gofundme.com

Prijatelji nastradalog Aleksandra takođe oglasili su se povodom skupljanja finansija za prenos njegovog tela u Crnu Goru.

- U nedelju, 13. oktobra 2024. godine, tragično smo izgubili svetlo u našim životima, Aleksandra Jokanovića, koji je preminuo u razornoj saobraćajnoj nesreći. Aleksandar je mnogima bio ne samo drag prijatelj već i pozitivna duša koja je donosila radost i osmehe svima koje je sreo. Njegova dobrota, toplina i smeh će duboko nedostajati. U ovom neverovatno teškom vremenu želimo da odamo počast Aleksandru i da podržimo njegovu porodicu dok se suočavaju sa ovim nezamislivim gubitkom. Prikupljamo sredstva da pomognemo u pokrivanju troškova transporta Aleksandrovih posmrtnih ostataka iz SAD u Crnu Goru i da pružimo pomoć njegovoj porodici u ovom srceparajućem trenutku - navodi se na stranici.

Vozač nije uhapšen nakon nesreće, a utvrđuju se okolnosti tragedije i ko je skrivio nesreću. 

Poginula ćerka frontmena Pekinške patke

Angelina Čonkić (25), ćerka poznatog rokera Nebojše Čonkića Čonte i frontmena legendarnog muzičkog sastava „Pekinška patka“, poginula je prošle nedelje u Torontu u Kanadi. Čonta još od davne 1994. godine živi sa porodicom u Kanadi, a sada ih je zatekla stravična tragedija.

- Sa neshvatljivim bolom obaveštavamo vas da je naša premila ćerka Nina usled saobraćajne nesreće preminula 6. oktobra u Torontu. Sada je među anđelima, kako joj ime kaže - navodi se u čitulji, i dodaje da će biti sahranjena u Novom Sadu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading