Bogoljub F,
Foto: Alo/Alo/KANAL9TVNS / YOUTUBE

Bogoljub F. (48), koji se tereti da je u napuštenoj kući u Novom Sadu, u Ulici Ruđera Boškovića, sa više uboda nožem, usmrtio N. N. (38), biće doveden na pripremno ročište 22. novembra iz pritvora koji mu je, kako saznaje „Dnevnik”, ponovo produžen i može da traje do 5. decembra.

On je priznao da je počinio krivično delo teško ubistvo kada je 20. novembra prošle godine došao u policijsku stanicu u Ulici Pavla Papa u Novom Sadu i rekao da je izbo čoveka. Policija je odmah potom otišla na lice mesta, gde je zatekla beživotno telo nesrećnog tridesetosmogodišnjaka, a kod Bogoljuba F. je pronađen nož sa tragovima krvi.

Zločinu je prethodio sukob dvojice muškaraca, koji su boravili u napuštenoj kući u blizini Higijenskog zavoda, a prema nezvaničnim saznanjima, postoji očevidac koji je u trenutku kritičnog događaja bio sa žrtvom i osumnjičenim.

Bogoljub F. se tereti da je izvršio krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor.

- Naredbom o sprovođenju istrage osumnjičenom se stavlja na teret da je 20. novembra u Novom Sadu, u napuštenom objektu u Ulici Ruđera Boškovića bb, lišio života oštećenog N. N. iz Novog Sada, na način što mu je nožem zadao 31 ubodnu ranu u predelu grudnog koša, leđa i desne butine, od kojih je oštećeni preminuo na licu mesta - saopštilo je novosadsko Više javno tužilaštvo nakon zločina.

(Dnevnik)

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading