Horor u Srbiji
Foto: Alo/Alo

Jedna devojka starosti oko 20 godina napadnuta je sinoć kada je izašla iz autobusa u Kaluđerici, policija brzom reakcijom uhapsila manijaka M.R. (24)

Kako Informer nezvanično saznaje, napad se dogodio sinoć oko 22 sata u Kaluđerici kada je devojka izašla iz autobusa i krenula kući. 

- S leđa joj je prišao nepoznati mlađi manijak, uhvatio ju je za zadnjicu. Potom joj je gurno ruku trenurku i uhvatio je za glavu.... Sumnja se da je nasilnika nešto omelo te je pustio preplašenu devojku i pobegao u autobus - objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Naš sagovornik dodaje da je devojka odmah prijavila šta joj se dogodilo. 

- Policja je brzom intervencijom uspela da locira napasnika i uhapsila ga je u njegovoj kući. Reč je o M.R. kome je nakon hapšenja određeno 48 sati zadržavanje zbog sumnje da je počinio Krivično delo polno uznemiravanje- rekao je naš sagovornik. 

Podsetimo, Kaluđericu je sinoć uznemirio još jedan sličan slučaj, kada je čovek u tamnoj jakni, sa belim kačketom na glavi, navodno za ruku vukao devojčicu na autobuskoj stanici, u nameri da je negde odvede.

- Srećom po devojčicu, njena drugarica je rekla svom ocu šta se dešava, pa je on prišao čoveku i pitao ga: „Druže, je l’ znaš čije je to dete?“. Napadač, koji je vukao dete, rekao je pogrešno ime. Ljudi su ga uhvatili, oslobodili devojčicu i pozvali policiju, a patrola je došla i privela čoveka.- rekao je izvor upoznat sa ovim slučajem. 

Na Instagram nalogu "moj_beo_grad_ " objavljen je snimak na kome se vidi kako policajci privode čoveka i stavljaju mu lisice na ruke, dok im pomažu građani. Vidi se i rotacija sa policijskog patrolnog automobila.

(Informer)

BONUS VIDEO: 


PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading