Policija
Foto: Printscreen/RINA

 

Prema nezvaničnim informacijama, incident se dogodio 11. oktobra u vreme školskog odmora kada je turski državljanin (55) uznemiravao maloletnu učenicu prilikom čega je i fotografisao devojčicu. Devojčica je prijavila uznemiravanje nastavnici ali i školskom policajcu, nakon čega je reagovala policija. Fotografije pronađene u telefonu privedenog potvrdile su navode devojčice.

Iz Policijske uprave Sremska Mitrovica saznaje se da je policijskoj stanici u Inđiji 11. oktobra prijavljeno da je nepoznati muškarac na trgu Sloboda u Inđiji uznemiravao maloletnicu.

– Policija je o događaju obavestila nadležno tužilaštvo koje se izjasnilo da se utvrde okolnosti događaja, utvrdi identitet muškarca i tužilaštvu dostavi izveštaj na dalje postupanje, što je policija i uradila – navedeno je u saopštenju iz PU Sremska Mitrovica.

Takođe, policija je utvrdila da je u pitanju strani državljanin koji nije imao zakonski osnov za boravak na teritoriji Republike Srbije. On je zbog toga priveden nadležnom prekršajnom sudiji koji mu je, nakon saslušanja, izrekao meru otkaza boravka i zatvorsku kaznu.

(In media)

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading