SUNOVRAT NIKOLE VUŠOVIĆA POČEO NAKON SUKOBA SA NJEGOVIM NAJBLIŽIM SARADNIKOM Svađa sa Deksterom dovela do cepanja klana!
Foto: Alo.rs

Kako je Alo! ranije pisao, sunovrat Nikole Vušovića počeo je posle sukoba sa njegovom desnom rukom. Zbog učestalih zaplena droge u Srbiji i brojnih hapšenja, došlo je do sukoba unutar vračarskog klana. Navodno su se formirale dve struje, s jedne strane je bio Nikola Vušović Džoni, dok je s druge Dario Đorđević Dekster, koji svojim ljudima rukovodi iz zatvora u Austriji!

U prethodnom periodu navodno su započeli sukobi unutar samog klana, koji su doveli do cepanja „vračaraca“ na dve grupe. Dojučerašnji saborci i vođe postali su ljuti protivnici.

Prema rečima našeg tadašnjeg izvora, nedavne zaplene kokaina i hapšenja pripadnika vračarskog klana ubrzali su unutrašnju netrpeljivost, te je došlo do direktnih sukoba uz međusobne optužbe da suprotna strana cinkari policiji.

- Delom ekipe rukovodi Nikola Vušović Džoni, koji se još uvek nalazi u bekstvu, a ostatkom Dekster iz zatvora u Austriji. U početku su pokušavali da se konsoliduju i da održe posao i primat jake ekipe u srpskoj prestonici. Međutim, kako je policija uvek bila za korak ispred njih, nervoza zbog gubitka droge i ljudstva postajala je sve veća. Pripadnici te dve struje počeli su međusobno da se optužuju za razne stvari. Optužbe i svađe su ubrzo prerasle u otvoreni sukob – tvrdio je ranije izvor za Alo! i dodavši detalje:

SUNOVRAT NIKOLE VUŠOVIĆA POČEO NAKON SUKOBA SA NJEGOVIM NAJBLIŽIM SARADNIKOM Svađa sa Deksterom dovela do cepanja klana!

Foto: Alo.rs

 

Podsetimo, Dario Đorđević Dekster, koji je važio za Džonijevu desnu ruku, u početku se vodio kao žrtva Belivukovog klana. Međutim, ubrzo je otkriveno da se radi o osobi koji se dovodi u vezu sa izvršenjem najtežih krivičnih dela među kojima je i planiranje napada na najviše državne funkcionere.

- Dekster je pobegao s lažnim dokumentima u Austriju, međutim, naša policija i službe su mu ušle u trag. Dojavljeno je austrijskoj policiji, gde su mu ubrzo stavljene lisice na ruke - navodi izvor.

Podsetimo, Nikola Vušović zvani Džoni sa Vračara, za kojeg se sumnja da je sa vođom „kavčana“ Radojem Zvicerom osnovao vračarski klan, čijim članovima se sudi za tri ubistva i pet pokušaja ubistva, uhapšen je posle više godina potrage za njim!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je juče da je u Barseloni i Španiji uhapšen Nikola Vušović Džoni.

- Nikola Vušović Džoni uhapšen je u Barseloni u koordinisanoj akciji UKP i španske policije po našoj Interpolovoj poternici - izjavio je ministar Dačić.

Poternica za Vušovićem, podsetimo, raspisana je 2022. godine.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading