bezdan
Foto: Alo/Društvene mreže

"Čuli smo da je sina ubio sa pet metaka. To očigledno nije bilo učinjeno bez razmišljanja, već u nekom ogromnom besu", pričaju komšije dan nakon dvostruke tragedije u Bezdanu kod Sombora, kada je otac Tomislav Kovač (48) ubio sina Davida (20), a potom izvršio i samoubistvo!

Krvoproliće nakon proslave

Tomislav je, inače, živeo od poljoprivrede koja mu je ostala u amanet posle smrti oca. U porodičnom domu u Bezdanu, ostala je da živi samo njegova majka, dok je Tomislav sa suprugom i sinom živeo u Austriji i povremeno dolazio u Srbiju.

- U Srbiju su došli nakratko, kako smo čuli, zbog neke proslave. Nisu imali u planu da se zadrže dugo. Davidova majka bila je u Somboru kada je došlo do tragedije, čuli smo da je ona pozvala policiju jer je, kako kaže, naslutila da će doći do nečega strašnog - rekao je prijatelj porodice za Kurir, pretpostavljajući da se neposredno pre ubistva i samoubistva telefonski čula sa suprugom ili sinom, što će naknadno utvrditi istraga.

Inače, kobnog dana u porodičnom domu u Bezdanu bila je i Davidova baka, odnosno Tomislavljeva majka, međutim, nikome nije jasno, iako je starija žena, kako je moguće da nije čula pucnje.

- Kako je moguće da žena ništa nije čula, Toma je sa pet metaka ubio sina, to je očigledno bilo u ogromnom besu, očigledno to nije uradio zato što nije razmišljao o tome, već je išao sa namerom da mu presudi s namerom, a potom usmrti i sebe, strašno velika tragedija. Jadna majka je ostala bez sina i muža u sekundama - rekao je naš sagovornik potresen tragedijom.

Obdukcija

Više javno tužilaštvo u Somboru radi na rasvetljavanju ove velike porodične tragedije, kako saznajemo, tela oca i sina poslata su na obdukciju nakon čega će se znati više informacija o tragediji, ali u toku je takođe i istraga pravog motiva koji se krije iza porodične nesreće. Podsetimo, Tomislav je u sina pucao iz oružja koje je bilo u nelegalnom posedu, a svemu je, prema rečima komšija, prethodila svađa.

Kurir

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading