udes
Foto: Alo/Foto: privatna arhiva

Prema informacijama iz Operativno-komunikacionog centra Uprave policije, nesreća se dogodila 18. otkobra, a u njoj su učestvovala dva vozila. 

Opština Rožaje saopštila je da se Odlukom predsednika Opštine Rožaje, 20. oktobar proglašava se Danom žalosti.

- Povodom tragične smrti naših sugrađana, mladog bračnog para, Benjamina Ljaića i njegove supruge Sabine Ljaić (rođene Muković), usled saobraćajne nesreće koja se dogodila 18. oktobra, Odlukom predsednika Opštine Rožaje, 20. oktobar proglašava se Danom žalosti na teritoriji naše opštine. Delimo neizmernu bol i duboko saosjećamo sa porodicama Ljaić i Muković. Naša zajednica se suočila sa velikim gubitkom", navodi se u saopštenju.

Nesreća se dogodila oko 21.30 sati, saopšteno je iz tamošnjeg Operativno-komunikacionog centra Uprave policije. Prema dostupnim podacima, u sudaru su učestvovala dva vozila i svi povređeni su hitno prebačeni u Klinički centar Crne Gore na dalje lečenje.

Istraga o okolnostima koje su dovele do ove nezgode je u toku. Policija apeluje na opreznost u saobraćaju, naročito u uslovima smanjene vidljivosti i na planinskim putevima gde su ovakvi incidenti nažalost česti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading