OČUH PASTORKU (5) PEKAO RUKE I NOGE, SINA (8) TERAO DA PALI RINGLU Osuđen nasilnik, evo koliko će da robija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

On je uhapšen nakon što je dečak (5) u bolnicu primljen u podlivima i sa modricama. Nakon hapšenja, očuh je smešten u psihijatrijsku ustanovu Dr "Laza Lazarević" i tamo je urađeno psihijatrisko veštačenje.

Epilog ovih monstruoznih dela je taj da je osuđen na osam godina zatvora.

On je o dečaku (8), svom sinu, preuzeo brigu nakon što je njega i mališana ostavila dečakova majka. Brigu o dečaku (8) preuzeo je Centar za socijalni rad.

- Dečak je izgradio mehanizme kako da se zaštiti od oca nasilnika. On je ispričao da ne sme da plače, jer plač nervira njegovog tatu i da samo ako ne bude plakao neće dobiti batine. Kaže da je dečak (5) nervirao njegovog tatu jer je stalno plakao - rekao je ranije izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

Muškarac je svog pastorka tukao zbog čega je mališan plakao. Tada bi, zbog plača, usledilo još brutalnije zlostavljanje.

 On je pastorka tukao brutalno i nakon batina je znao da ga drži u ćošku po 20 sati. Mališan je imao jezive povrede, on je njemu čak gurao tuš u usta da ga ućutka - opisuje jezive detalje izvor "Blica".

Sve to je gledao njegov sin kojeg je terao da pali ringlu!

- On je njega terao da pali ringlu i gleda dok on peče ruke i noge svom pastorku - prenosi Srbija Danas.

Muškarac je dečaka brutalno tukao, a povrede koje je mališan imao zabrinule su ozbiljno doktore sa Instituta za majku i dete.

- Mališan je imao jezive povrede po glavi i telu. Frakture rebara, otiske cipela po telu. Opekotine po dlanovima i stopalima. Doktori kada su ga videli rekli su da je jedan dan došao kasnije on bi preminuo. Dečak je bio u toliko lošem stanju da su svi bili zabrinuti da li će preživeti. On se i dalje nalazi u bolnici - kaže izvor "Blica" upoznat sa slučajem

(SrbijaDanas/Blic)

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
STRASNO

22.10.2024 08:46

Ja jednostavno ne mogu reci da bi kazna za ovakvog monstruma, sem smrtne, bila nagrada. To nije covek to je monstrum