UŽAS U VRNJAČKOJ BANJI Saobraćajac ih kaznio zbog bahaćenja, a oni ga pratili posle smene
Foto: Printscreen/Foto: RINA

Piše: N. Popović

Naime, oni su čekali da policajac završi smenu, pa su ga pratili na putu ka kući. Tada je više puta intervenisala saobraćajna policija po prijavi kolege, ali kako nije bilo osnova, oni su pušteni te su ubrzo nastavili sa praćenjem tog policajca.

- Ovde se radi o pritisku na policiju, odnosno policajce i slanju poruke da oni mogu da prate službenike do njihove kuće. Evidentno je da su pred zakonom čisti, ali postavlja se pitanje šta su radili u jedan sat iza ponoći ispred policijske stanice i zašto su više puta išli istom trasom kao i policajac. Čak su i tokom tog praćenja u dva navrata zaustavljeni od strane saobraćajne policije, ali su se opet vraćali na pravac kretanja policajca - rekao je naš izvor i dodao detalje:

- U noći 18. oktobra 2024., oko 23.50 sati, policija je tokom redovne kontrole uočila auto koji se kretao velikom brzinom ulicom Kneza Miloša u Vrnjačkoj Banji. Automobil je projurio pored njih i ubrzao prema Vrnjcima, pretičući dva vozila. Policajci su se okrenuli i krenuli za njim, prateći ga sve do Ruđinaca, gde su zatekli parkiran automobil. Prišli su vozilu i zatekli trojicu muškaraca koji su tvrdili da ne znaju ko je upravljao vozilom. S obzirom na to da je automobil bio parkiran na pešačkom prelazu, saobraćajna policija je pozvana na lice mesta, gde je službenik MUP-a fotografisao vozilo i preuzeo slučaj - rekao je izvor i dodaje da se incident nije tu završio.

- Oko 01.10 sati, po završetku smene, policajac je ponovo primetio isti automobil na ulici koja vodi ka policijskoj stanici u Vrnjačkoj Banji. Automobil je bio okrenut prema njemu, a pri prolasku pored vozila, policajac je prepoznao suvozača. Suvozač je zatim okrenuo svoje vozilo i počeo da prati policajce. Vožnja se nastavila sve do restorana, gde je automobil skrenuo u Kraljevačku ulicu. U kružnom toku policajac je ponovo uočio automobil, koji je nastavio da ga prati sve do Beogradske ulice, gde je saobraćajna policija konačno zaustavila vozilo. Policajac je kasnije ponovo primetio isto vozilo kako se velikom brzinom približava. Preduzeo je manevar skretanja na benzinsku stanicu, napravio krug, a zatim se vratio prema Vrnjačkoj Banji i ponovo prijavio događaj nadležnima - rekao je izvor.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Boki

23.10.2024 08:23

Pošto se to desilo po mraku, mrak to može i da reši.