Milica Stojanović
Foto: Alo/Društvene mreže

Telo Milice Stojanović (28) pronađeno je pre tačno pet godina u prtljažniku automobila na Novom Beogradu. Telo je bilo uvijeno u čaršav i spakovano u crni džak za smeće. Za nesrećnom devojkom se tragalo danima, a stravičan slučaj je otkriven kada su stanari zgrade u Gandijevoj ulici osetili da se zgradom širi nesnosan smrad. Takođe, videli su i tragove krvi u hodniku zgrade zbog čega su odmah alarmirali policiju. Tada su lisice na ruke stavljene Nikoli Kovačeviću, muškarcu u čijem je stanu nesrećna devojka preminula.

Naime, stanari zgrade u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu krajem oktobra 2019. godine pozvali su policiju jer su osetili nesnosan smrad. Uočili su i kapljice krvi u zgradi, ali i na ulazu u lift.

Policija je odmah izašla na lice mesta i u zgradi pronašla Miličinu torbu i telefon. Navodno, u telefonu su pronađene fotografije njenog tela na kome su bili vidljivi tragovi raspadanja, što je policiji ukazalo da telo negde stoji danima.

Telo pronađeno u gepeku

Policija je blokirala ceo Blok 63, a u automobilu, na parkingu, pronađeni su Nikola Kovačević, vlasnik stana, Ivan V., Dušan D. i Miloš G. U drvenoj komodi u gepeku automobila nalazilo se žensko telo, umotano u čaršav.

Nalazilo se u crnoj kesi za smeće, a preko glave nesrećne devojke bio je pričvršćen crni džak sa kanapom koji je bio obmotan oko vrata. Bile su joj vezane i ruke, a policiji je odmah bilo jasno da je nesrećna devojka preminula nekoliko dana ranije.

"Pozvao sam prijatelje da mi pomognu"

Utvrđeno je da je reč o Milici. Navodno, kako je utvrdila tadašnja istraga, ona je u stan Nikole Kovačevića došla kako bi konzumirala narkotike.

Kovačević je na saslušanju tvrdio da je nesrećna devojka umrla od prevelike doze narkotika. Tvrdio je i da nije znao šta da radi kada je umrla, da nije smeo da pozove lekare i policiju pa je u pomoć pozvao prijatelje da mu pomognu da se otarasi tela.

Takođe, Kovačević je ispričao i da je Milicino telo fotografisao kako bi imao dokaz da je nije ubio.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading