udes
Foto: Printscreen/Foto: Društvene mreže/printscreen

U saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva navodi se da je bahatom vozaču pritvor određen zbog sumnje da je počinio krivično delo Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i krivično delo Nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

-Pritvor je određen i suvozaču iz istog vozila S.J. (22) i to zbog sumnje da je izvršio krivično delo Pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela i krivično delo krivično delo Nepružanje pomoći, o kojim predlozima je javnost već obaveštena. Kao razlozi za određivanje pritvora navode se okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo- piše u saopštenju tužilaštva koje je prosleđeno medijima.

-U daljem toku krivičnog postupka javni tužilac će ispitati svedoke, doneti naredbe za saobraćajno-tehničko i medicinsko veštačenje i preduzeti sve radnje iz svoje nadležnosti u cilju pravilnog utvrđivanja činjeničnog stanja i donošenja na zakonu zasnovane odluke. dodaje se u saopštenju.

Podsetimo, nesreća se dogodila u ponedeljak oko 21 sat na Novom Beogradu. Pijan i drogiran vozač "audija" prošao je velikom brzinom na crveno svetlo na semaforu, udario "škodu", pa pokosio mališana koji je stajao na takozvanom pešačkom ostrvu.

Kada je video šta je uradio pijani i drogirani Miladin M. sa suvozačem S.J. je pobegao.

Međutim, ubrzo ga je policija uhapsila. U krvi je u tom trenutku imao čak 1.33 promila alkohola, ali brzim testom je utvrđeno da je i pod dejstvom kokaina.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nensi

24.10.2024 10:41

I?pod dejstvom droge pa da li mu je to olakšavajuća okolnost? ,Doživotna to je kao ubistvo ,pa menjate zakon