danka ilic
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Dankina majka je skoro dva sata odgovarala na brojna pitanja vezana za nestanak, ali i ubistvo njene ćerke, za koje su optuženi Srđan Janković i Dejan Dragijević, a kao pomagač nakon zločina optužen je i Radoslav Dragijević, Dejanov otac. 

- Sada već, nakon više od sedam meseci, mislim da Srđan Janković i Dejan Dragijević i ne znaju gde je moje dete nakon što je više puta premeštano, ali mislim da je Radoslav, odnosno Dejanov otac, umešan u sve! On je najveći krivac i sigurna sam da on zna gde je moje dete. On neće moći dušu da ispusti dok je ne olakša i prizna sve - odgovorila je Ivana na pitanje u vezi umeštanosti oca Dejana Dragijevića koji je takođe bio uhapšen nakon što je njegov sin pred tužilaštvom izjavio da je posle ubistva devojčice sve priznao ocu Radoslavu i bratu Daliboru.

Danka Ilić

Foto: Vladimir Marković / Printskrin

 

 

Podsetimo, Radoslav i Dalibor Dragijević uhapšeni su dva dana nakon hapšenja Dejana i Srđana, odnosno 6. aprila, a istog dana Dalibor je policajce uputio na više od 20 lokacija na kojima bi moglo da se nalazi telo. Međutim, Danka nikada nije pronađena. Kako podseća izvor Kurira, Dalibor je u noći između 6. i 7. aprila preminuo u prostorijama PU Bor, dok je Radoslav Dragijević zadržan u pritvoru do 29. maja, nakon čega je pušten da se brani sa slobode.

Ivana je, kako je sada rekla gostujući u Tiktok lajvu, rekla da je kivna i da je pogađaju laži koje su iznete u javnosti.

- U vreme dok se tragalo za Dankicom i dok se nije saznalo da je reč o ubistvu, svi su sumnjali u Miloša i mene, ali niko od inspektora koji su bili tu za vreme traganja, na nas nisu digli ruku, ne znam kako mogu da pričaju da je tako nešto učinjeno Daliboru koji je preminuo u policijskoj stanici - zaključila je Ivana nakon priče o teoriji zavere vezane za smrt Dalibora Dragijevića.

Danka Ilić

Foto: Vladimir Marković

 

 

Takođe, Dankina majka kaže da je i dalje prisutan strah, s obzirom na to da su nakon svega, dobijali niz pretnji na račun nestale devojčice.

 - Niko iz naše okoline nije promenio ponašanje prema nama, ali ne osećamo se bezbedno kada izađemo napolje, mislim da ovde nećemo moći dugo još da živimo, pogotovo kada dođe vreme da stariji sin krene u školu. Miloš i ja smo razgovarali o nekom odlasku, upravo zbog dece, ne znam kako ću im objasniti šta se desilo sa njihovom sestrom, a doći će i to vreme kada ću morati da pričam o tome sa njima, oni moraju da znaju da su imali sestru - rekla je Ivana.

Danka Ilić

Foto: Vladimir Marković

 

 

Dankina majka je dodala da veruje da će se istina na kraju saznati i da će krivci odgovarati. Govoreći o sudskom postupku koji će uslediti nakon podizanja optužnice protiv osumnjičenih za smrt njenog deteta, ona je navela da suprug i ona nisu angažovali advokata za sudski proces koji sledi. Međutim, kako je rekla, advokata su angažovali za tužbe koje će podneti protiv onih koji su ih klevetali i napadali ih. 

Danka Ilić

Foto: Vladimir Marković

 

 

 - Na ročištu u krivičnom postupku nećemo imati advokate, za sada mislimo da nema potrebe za tim, ali ako bude, angažovaćemo naravno. Inače, sprema se tužba za Radoslava Dragijevića zbog klevete da je Dankin tata direktor "Vodovoda", kao i zbog upućenih reči: "Pitajte majku, ona zna gde je dete" - dodala je Ivana u svom gostovanju u uživo emitovanom razgovoru na društvenoj mreži Tiktok.

(Kurir)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading