DONETA PRESUDA ZA DVE SMRTI Anđela osuđena na sedam godina zatvora
Foto: Printscreen

 

Prema navodima tužilaštva, optuženoj Anđeli S.(23) izrečena je mera bezbednosti zabrana upravljanja motornim vozilom"B" kategorije u trajanju od 5 godina, zbog izvršenja krivičnog dela Teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Protiv odluke suda osuđena i Više javno tužilaštvo u Vranju imaju pravo žalbe u roku od 15 dana od dana prijema pismenog otpravka presude, navedeno je u saopštenju tužilaštva.

DONETA PRESUDA ZA DVE SMRTI Anđela osuđena na sedam godina zatvora

Foto: Printscreen

 

 

- Dana 25.10.2024. godine, predsednica krivičnog sudskog veća Višeg suda u Vranju donela je i javno objavila presudu kojom je optuženu Anđelu S. iz Predejana (rođenu 2001. godine), oglasila krivom za tešku saobraćajnu nezgodu koja se dogodila dana 29.01.2022.godine, na putu Vladičin Han - Leskovac, u ataru sela Manajle, u kojoj su smrtno stradale K. P. iz Predejana (rođena 2000. godine) i A. M. iz Predejana (rođena 2001. godine), i osudila na kaznu zatvora u trajanju 7 (sedam) godina i izrekla meru bezbednosti zabrana upravljanja motornim vozilom"B" kategorije u trajanju od 5 (pet) godina, zbog izvršenja krivičnog dela Teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Protiv odluke suda osuđena i VJT u Vranju imaju pravo žalbe u roku od 15 dana od dana prijema pismenog otpravka presude", stoji u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

(Kurir)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading