UPOZORENJE DOK SE TRAGA ZA UBICOM JE DA SE NE IZLAZI IZ KUĆE  Policija u poteri za višestrukim povratnikom koji je naoružan
Foto: Printscreen/Printscreen

 

Kako izveštavaju crnogorski mediji, osumnjičeni ubica je višestruki povratnik koji je hapšen zbog ubistva u pokušaju, silovanja i nasilničkog ponašanja, a za kojim je policija tragala poslednjih petnaestak dana. 

Naime, Alija Balijagić je pre 15 dana iz jedne porodične kuće kuće ukrao lovačku pušku i od tada je potera za njima.

Balijagić je juče primećen u zaseoku Zaboj u selu Sokolac i navodno je tokom dana i bio na ručku u kući porodice Madžgalj, a onda se sinoć vratio i hladnokrvno ubio brata i sestru Jovana i Milanku. 

Nakon zločina ubica je pobegao, a policija je krenula u poteru za njim, ali on je za sad uspeo da pobegne iskoristivši teško pristupačan teren.

Policija je sinoć izdala upozorenje i apelovala na građane Bijelog Polja, naročito meštane pomenutog sela, da budu oprezni, ostanu u svojim objektima stanovanja i ne dozvole ulazak u iste nepoznatim licima, dok policija preduzima sve aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju stavljanja bezbednosne situacije pod kontrolu i lišenja slobode izvršioca.

Inače u poteri za ubicom policija koristi helikopter, dronovi i psi, a policajci pešice češljaju celo područje i nastupaju iz tri pravca, od Mojkovca sa prostora Tare, Bijelog Polja iz pravca reke Ljuboviđe, a pljevaljska policija pregleda teren iz pravca Stožera.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading