Ilustracija
Foto: Printscreen/printsrkin/jutjub

 

Kako je rečeno u zrenjaninskom Višem javnom tužilaštvu, glavni pretres u ovom predmetu još nije zakazan, a okrivljenima je odlukom sudskog veća produžen pritvor.

Optuženi su, sa dečakom (14) provalili u kuću B. P. (74) u Bačkom Petrovom Selu, koja je spavala, kako bi je opljačkali. Telo starice pronađeno je 19. jula, u prepodnevnim satima, u hodniku kuće u Ulici slobode 4. Policiju je o zločinu obavestila rođaka žrtve, koja je oko 9.30 časova zatekla stravičan prizor, a pretpostavlja se da je do tragedije došlo u noći između 18. i 19 jula.

Ubrzo, pripadnici Policijske uprave u Novom Sadu uhapsili su trojicu osumnjičenih. Starica je imala povrede po glavi, što je uznemirilo meštane sela nadomak Bečeja. U međuvremenu, Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu dostavljen je obdukcioni zapisnik, a obavljeno je i sudsko-medicinsko veštačenje.

- Iz dokumentacije proizlazi da je B. P. zadobila veći broj udaraca tupim predmetom i time joj je nanet veći broj teških povreda opasnih po život, usled kojih je oštećena preminula - rečeno je "Dnevniku" u zrenjaninskom Višem tužilaštvu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading