ubica
Foto: Printscreen/Printscreen

U potragu za Alijom Balijagićem (65) iz Bijelog Polja, osumnjičenim za dvostruko ubistvo u selu Sokolac u Crnoj Gorij uključila se i Srbija.

Osumnjičeni za dvostruko ubistvo, silovatelj i razbojnik koji je više od pola života proveo u zatvoru, Alija Balijagić, nije uhapšen do kasno sinoć, iako su, kako tvrde nadležni, u potragu za njim uključene sve raspoložive policijske snage i elitne vojne jedinice.

Podsetimo, Balijagić je, kako se sumnja, u petak veče, oko 21.30 sati, u bjelopoljskom selu Sokolac, ubio Milenku Madžgalj (69) i njenog brata Jovana Madžgalja (60), a potom pobegao.

Za njim je policija navodno danima tragala zbog krađe, a pre ubistva je gotovo čitav dan proveo u tom selu.

Naoružan puškom, predstavljajući se kao lovac Drašković koji traži izgubljene kerove, obilazio je domaćinstva, da bi na kraju seo kod Madžgalja. Nakon što su ga ispratili, navodno je kroz prozor kuće pucao u Jovana, a potom provalio vrata i iz puške ispalio hice u njegovu sestru.

Policija, kojoj su meštani tog planinskog sela iznad Tomaševa, najmanje deset dana prijavljivali da se sumnjivi čovek šeta sa puškom po katunu i okolnim šumama, obilazi kuće i njih, došla je tek kada je Balijagić za sobom ostavio dve žrtve.

Prema istim informacijama, oružje je pre nekoliko dana ukrao iz kuće jednog Bjelopoljca, u koju je prethodno provalio.

"Vijesti" nezvanično saznaju da je Balijagić prije ubistva u Sokocu viđan i u Baricama i Pisanoj jeli.

Navodno, sinoć je i srpska policija tragala za ubicom, zbog informacije da su se u pograničnom selu Slatka čuli pucnji...

Iz Uprave policije (UP) zvanično su saopštili da su u potragu za ubicom uključene sve njihove raspoložive snage.

Na terenu su policija, interventne jedinice, Protvteroristička jedinica policije(PTJ), Posebna jedinica policije (PJP),Granična policija, starešine iz svih Sektora UP koji rukovode i koordiniraju aktivnostima potrage, dronovi, helikopteri, psi tragači.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading