Ubistvo
Foto: Alo/Foto ALO!

Vesti o devojčici koju je ubila starija sestra u Lajpcigu izazvale su šok i nevericu među poznanicima porodice u Tutinu. Mnogi meštani izražavaju tugu i nevericu,, ističući da je porodica oduvek bila mirna i uzorna. Kako je ispričao za “Alo!” rođak devojčice, majka ubijene Dž.H. kada se desilo ubistvo nije bila u Nemačkoj.

⁠- ⁠Ne znam šta da vam kažem šta se desilo. Svaki trenutak čekamo nove informacije. Svi smo u šoku, ako je M. (13) to uradila, to znači da je porodica ostala bez dve ćerke. Majka devojčice ne može da ode u Nemačku jer je predala pasoš na viziranje. Ne može ni da vidi svoje ubijeno dete, jer pasoš nije preuzela iz ambasade. Otac je tamo radio, borili su se za decu. Veoma su bile vaspitane. Otac devojčice mi je ispričao da je otišao kod rođake na večeru, a i da je bio sa najstarijom ćerkom. Trebalo je tu da bude i srednja, ali ona je ostala da čuva devojčicu koja je spavala. Rekao mi je da je srednja pozvala policiju i Hitnu pomoć i da od tada ništa ne priča - ispričao je rođak ubijene devojčice za “Alo!”

Da podsetimo, u Lajpcigu se u petak veče dogodila stravična tragedija kada je sedmogodišnja devojčica poreklom iz Srbije ubijena, a sumnja se da joj je smrtonosne povrede zadala njena starija sestra koja ima 13 godina. Prema izveštajima, starija devojčica je nakon incidenta pozvala policiju, što je izazvalo hitnu reakciju vlasti.

Nemački dnevnik Bild javlja da je reč o porodici sa naših prostora, naglašavajući da je policija tokom uviđaja pronašla oružje koje je korišćeno u ubistvu. Iako policija nije zvanično objavila koji predmet je izuzet iz stana, Bild navodi da se radi o nožu.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading