dubona
Foto: Alo/Alo!/Masanori Jošida

Predsedavajuća je na početku istakla da neki od svedoka neće biti prisutni, ali da je njihova dokumentacija uredno stigla u sud. Do sada je sudsko veće saslušalo 31 člana porodice ubijenih, kao i 20 svedoka. Ukoliko danas ne bude još svedoka koji treba da budu saslušani, pred sudskim većem govoriće veštaci.

dubona

Alo!/Masanori Jošida

 

Prema optužnici, Blažić je započeo krvavi pir 4. maja 2023. godine, oko 22 sata, u Malom Orašju, gde je bez ikakvog povoda automatskom puškom likvidirao Marka Mitrovića (18), Nemanju Stevanovića (21), Lazara Milovanovića (20), Petra Mitrovića (26) i maloletne Nikolu Milića (15) i Aleksandra M. (17), dok su još četiri osobe tada ranjene.

Krvnik se zatim „mercedesom“ odvezao do Dubone, gde je pištoljem zapucao na ljude koji su popravljali ogradu, pri čemu je ranio još četvoro.

dubona

Alo!/Masanori Jošida

 

Na kraju je otišao do obližnjeg dvorišta OŠ „Momčilo Živojinović“, gde je ponovo potegao automatsku pušku i ubio policajca van dužnosti Milana Panića (22) i njegovu sestru Kristinu (19), kao i Dalibora Todorovića (25), četvoro teško ranio.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading