Uroš Blažič
Foto: Alo/Foto: Vladimir Marković

- Svaki dinar što sam dobio od rodbine, prijatelja, dede, babe, što sam radio, sve sam skupio da mogu da kupim oružje. Uz to sam iskoristio i novac koji sam dobio za rođendan. Isti dan sam otišao u Policijsku upravu Zvezdara da prijavim pištolj. Dobio sam potvrdu o držanju oružja i municije i držao sam je pored pištolja. Ne znam da li je doboš bio pun ili prazan kada je pištolj oduzet - rekao je Blažić.


Advokat Mašović zatražio je da se vrate fotografije sa pretresa kuće jer se na jednoj od njih vidi doboš pištolja. Nakon što mu je prikazana fotografija, Blažić je rekao da je doboš bio pun, a advokat Mašović istakao je da je Uroš govorio da je pištolj uvek bio prazan.

Advokat Miloš Munić pitao je Blažića na šta se odnosi to da je „sve sklonio“, a Blažić je iznervirano odgovorio da je sve to već ispričao i dodao da je revolver imao prateću opremu, da je napravio mehanizam u garaži za punjenje oružja.

Advokat Stefan Stefanović pitao je za prepisku na WhatsApp u kojoj je pominjao da treba navodno da isplati pare od neke tuče.


- Ja sam tada pretučen. Nisam hteo da govorim tu sramotu. Neću da kažem od koga sam bio premlaćivan. Čist dokaz da treba da dam pare što su me pretukli. Nakon izlaska iz kuće ni sa kim se nisam dopisivao, bio sam na putu ka Malom Orašju. Nisam bio ni sa kim te večeri. Imate poruku. Znam i možete da vidite kada je poslata poslednja poruka da sam tad krenuo - rekao je Uroš.

Advokat Nebojša Perović pitao je Uroša Blažića da li je u trenutku kada je poslao poruku da ide da napravi masakr, odlučio da napravi masakr ili pre toga.
- Tebi neću da odgovorim ni na jedno pitanje, ali ti to nisi zaslužio, pričao si na televiziji kako sam psihopata - rekao je Uroš.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading