CRNA STATISTIKA Tokom vikenda troje poginulo u nesrećama, od početka godine u smrt otišlo 45 osoba! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

U mestu Stanjevine u blizini Prijepolja, juče oko 11 časova poginula je tridesetpetogodišnja žena iz Čajetine. U subotu uveče na Zrenjaninskom putu u Beogradu dogodila se nesreća kada su se sudarila dva automobila, a Džemo K. (37) preminuo je u Urgentnom centru dan kasnije. Na starijeg muškarca u blizini Šapca u subotu je naleteo auztomobil, nažalost podlegao je povredama par sati kasnije u bolnici.

U mestu Stanjevine u blizini Prijepolja, poginula je žena iz Čajetine, a njeno troje dece koji su bili u automobilu zadobili su povrede, dok je suprug ostao nepovređen. Mlada žena vozila je automobil marke "škoda" iz Bistrice ka Priboju. Prema nezvaničnim informacijama, njeno vozilo je skrenulo sa mokrog kolovoza i udarilo u bankinu. Ekipe Hitne pomoći i policije nisu uspele da izvuku putnike iz automobila, pa su vatrogasci morali da intervenišu i iseku vozilo. Iz smrskanog automobila izvučeni su mališani, jedno dete zadobilo je teške telesne povrede i prevezeno je na Institut za majku i dete u Beogradu.

U subotu uveče oko 22.00 na Zrenjaninskom putu u Beogradu dogodila se teška saobraćajna nesreća kada su se sudarila dva automobila marke BMV. Za volanom automobila sa beogradskim regostarskim tablicama bio je Džemo K. (37), koji je dan kasnije preminuo od zadobijenih povreda. Prema izveštajima Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, on je započeo polukružno skretanje na putu kada je na njegovo vozilo naleteo BMV sa valjevskim oznakama.

CRNA STATISTIKA Tokom vikenda troje poginulo u nesrećama, od početka godine u smrt otišlo 45 osoba! (FOTO)

Džemo K./Foto: Fejsbuk

 

- Tužilaštvo je naložilo da se dostavi detaljan izveštaj, nakon čega će se odlučiti da li će biti preduzeti još neki koraci, a potom će biti ustanovljeno da li ima elemenata krivičnog dela kod ostalih učesnika u ovoj nesreći - saopštili su u Tužilaštvu.

Sa Džemom K. u vozilu je bila i Jasmina I. (34), kojoj je u nesreći polomljena vilica. Za volanom BMV sa valjevskim oznakama, bio je Denis S. (23) sa još dve putnice, Helenom S. (19) i tinejdžerkom V. S. (17). Njih dve zadobile su teže telesne povrede. Denis S. je nakon nesreće pobegao, a policija ga je pronašla u beogradskom Urgentnom centru sa lakšim telesnim povredama. Policija je utvrdila da je njegova vozačka dozvola pod zabranom do 3. marta, a u dosijeu ima čak 57 saobraćajnih prekršaja.

U subotu je nastradao i stariji pešak, kada je na njega naleteo automobil kojim je upravljao V. G. (24) iz Šapca. Povređeni muškarac (72) prevezen je na urgentni prijem šabačke bolnice, ali je nažalost preminuo.

Uprava saobraćajne policije povodom tragičnih događaja na putevima minulog vikenda apeluje na sve građane da poštuju saobraćajne propise. Dodaje da je od početka ove godine u saobraćajnim nezgodama poginulo 45, a povređena su 1.334 učesnika u saobraćaju.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading