ZLATIBORCI SE DANAS OPRAŠTAJU OD OMILJENE CVEĆARKE: Troje dece je ostalo bez majke, a mi svi bez jedne divne duše
Foto: Privatna arhiva/Društvene mreže

Meštani Zlatibora, Čajetine i Užica još su u šoku zbog pogibije mlade majke troje dece. Mnogi su je poznavali jer je držala cvećaru na Zlatiboru.

- Neverovatno koliko je sa svima bila ljubazna. Svi su je voleli. Uvek je svakom izlazila u susret i davala savete, naročito kada je u pitanju cveće - kažu meštani Zlatibora.

Marija je stradala kada je iz još uvek neutvrđenih razloga sletela automobilom „škoda“ s kolovoza i udarila u zaštitnu ogradu. Pretpostavlja se da je kolovoz bio klizav. S njom su automobilu bili njeno troje dece i suprug Ivan, koji je sedeo na mestu suvozača.  

- Šta se tu dogodilo, sami bog zna. Kažu da nije vozila više od 50 do 60 kilometara na sat. I samo odjednom, na mestu gde je nekada bila deponija, u Stanjevinama, udarila je u bankinu. Svi smo u šoku. Leva strana automobila je potpuno uništena. Danas svi plačemo, ceo Zlatibor. Troje dece je ostalo bez majke, a mi svi bez jedne divne duše - kaže Marijina rođaka, koja ne prestaje da plače.

ZLATIBORCI SE DANAS OPRAŠTAJU OD OMILJENE CVEĆARKE: Troje dece je ostalo bez majke, a mi svi bez jedne divne duše

Foto: Printscreen TV Pink

 

 

Dr Bojić: Izgubio sam snaju, bila je divna žena

Marija je bila supruga rođenog bratanca prof. dr Milovana Bojića, direktora Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje. On je za medije potvrdio da je izgubio snaju u teškoj saobraćajnoj nesreći .

- Bila je divna žena. Poginula je pred očima muža i dece. Ne mogu ni da govorim o tome od tuge - kazao je dr Bojić koji je celu noć proveo u Tiršovoj gde je jedno od troje dece operisano.

- Prava je sreća da su deca ostala živa - kazao je on.

Rođak Marije kaže da ih je nesreća zadesila na putu u Crnu Goru, odakle je njen suprug.

- Pošli su porodično u Crnu Goru, odakle je njen suprug. On i deca su dobro. Tuga velika, ostala su deca od tri, četiri i pet godina. Jedno dete je bilo više povređeno, ali je sada dobro. Pregledani su u Beogradu i hvala bogu dobro su - kaže rođak.

Marijin otac Dragan Marić, poznati ugostitelj sa Zlatibora, nema snage da bilo šta kaže.

„Našu Mariju sahranićemo u utorak 14. februara u 13 h na groblju u Gornjem Ljubišu! Ni mi ne verujemo da je nema, ali tako je! Neka joj Bog čuva dečicu!“, objavio je on na društvenim mrežama.

Potresnim rečima i suprug Ivan se oprostio od Marije:

„Srešćemo se, ljubavi moja, tamo gore opet, bez ožiljaka i nasmejani. Putuj s anđelima, moj najdivniji cvete. Nikada te neću izneveriti. Voli te tvoj muž. Živiš večno“, napisao je Ivan.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading