policija
Foto: Printscreen/Foto: RINA, Ilustracija

Nekoliko trenutaka posle silnih pohvala na sopstveni račun na mrežama, vozač je poginuo. I sa sobom je u smrt odveo i suprugu koja očito nije smela ili želela da ga zaustavi u suludoj vožnji

Dvadesetčetvorogodišnji Hrvat Edi Zdjelar i supruga poginuli su, dok je dvogodišnje dete nekim neverovatnim čudom preživelo sudar na auto-putu.

Zdjelar se zakucao u punoj brzini u kamion koji je išao ispred njega. 

Pravi manijak za volanom sve vreme se snimao u automobilu, hvaleći se na društvenim mrežama kako vozi autom marke BMW 200 na sat te da mu ni kiša koja pada ne može ništa.

Pritom je dvogodišnje dete u autu bilo prinuđeno da sluša i narodnu muziku koja je treštala sa zvučnika, a vrhunac je bila konstatacija vozača da vozi porodicu na krštenje?!

Nekoliko trenutaka posle silnih pohvala na sopstveni račun, vozač je poginuo. I sa sobom je u smrt odveo i suprugu koja očito nije smela ili želela da ga zaustavi u suludoj vožnji.

Prema saznanjima portala Index, Zdjelar je odranije poznat policiji zbog saobraćajnih prekršaja i mu ovo nije bila prva nesreća koju je prouzrokovao. Ova se dogodila između mesta Novska i Okučani.

Dvogodišnje dete ima teške povrede ali nije životno ugroženo.

"Do nesreće je došlo kada je 24-godišnjak upravljajući automobilom novogradiških oznaka u smeru Novske, udario u zadnju stranu kamiona bosanskohercegovačkih nacionalnih oznaka koji se kretao ispred njega u istom smeru", saopštila je policija.

Na putevima širom Hrvatske veoma su u porastu saobraćajne nesreće koje ove godine najviše prouzrokuju vozači zbog neprilagođene brzine, a onda i zbog dejstva alkohola u krvi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading