nesreća
Foto: Printscreen/Foto: RINA, ilistracija

Nakon dvadeset časova na magistralnom putu Čačak - Kragujevac u blizini čačanskog naselja Mrčajevci došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali putničko vozilo i traktor.

U nesreći su povređene četiri osobe.

- Na urgentno prijemno odeljenje primljene su četiri osobe, dva muškarca i dve žene povređene u saobraćajnom udesu koji se dogodio u Mrčajevcima. Svi primljeni pacijenti su stabilnih vitalnih parematara. U toku je dijagnostika primljenih pacijenta”, potvrđeno je za Tanjug iz čačanske Opšte bolnice.

Na ovoj deonici puta u toku uviđaja koji će pokazati sve detalje nezgode, došlo je do stvaranja kilometarskih kolona.

Podestimo, prema prvim nezvaničnim informacijama sa terena jedan od očevidaca rekao je da je u nezgodi nastradala jedna devojka, ali tu informaciju policija demantovala, piše RINA.

- Čuli smo da je pijani vozač iz Beograda udario u traktor. Jedno lice je nastradalo, ali to nam još uvek nije niko zvanično potvrdio. Prema nezvaničnim informacijama poginula je devojka. Četiri saniteta su na licu mesta, verovatno ima još povređenih, rekao je ranije za RINU jedan od očevidaca, ali se na svu sreću ova informacija ispostavila kao netačna.

Nakon uviđaja biće poznate sve okolnosti koje su dovele do ove teške saobraćajne nesreće.

BONUS VIDEO

 

Uskoro Opširnije na Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading