nesreća kod Jagodine
Foto: Printscreen/Instagram/192.rs


Na putu kod Bargdana u pravcu ka Nišu, dogodila se teška saobraćajna nesreća koja je izazvala značajne probleme u saobraćaju. Na osnovu informacija koje su dostupne javnosti, može se zaključiti da su dva automobila učestvovala u sudaru, pri čemu je jedno vozilo marke "fijat" završilo svoje kretanje nakon što se zakucalo u zaštitnu ogradu i prevrnulo.

Fotografija koja je objavljena na Instagram profilu "192_rs" pruža uvid u razmere ove saobraćajne nesreće. Na osnovu fotografije, može se zaključiti da je došlo do ozbiljnog sudara i da su materijalne štete na vozilima značajne. Takođe, izgleda da je zaštitna ograda pretrpela ozbiljna oštećenja usled udara vozila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Trenutno su detalji o uzrocima ove saobraćajne nesreće i stanju učesnika nepoznati. Javni organi nisu izneli zvanične informacije o tome šta je dovelo do ove nesreće i da li su učesnici zadobili povrede. Očekuje se da će nadležne institucije pružiti više informacija kako bi se razjasnila ova situacija.

Kao posledica ove teške saobraćajne nesreće, saobraćaj na ovoj deonici puta je značajno usporen. Vozači se upozoravaju da budu oprezni i da prilagode svoju vožnju uslovima na putu kako bi se izbegle dodatne nezgode.

 

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading