sudar
Foto: Printscreen/Foto: Društvene mreže/printscreen

 

Do nesreće je došlo na putnom pravcu Sjenica–Prijepolje, na mestu zvanom Pašino Brdo, sinoć u večernjim satima, a nažalost,poginule su još dve osobe,otac i maloletna ćerka..

Podsetimo, Hasredin Fehratović (41) preminuo je usled zadobijenih povreda, a zajedno sa njim u automobilu marke "audi" bile su i njegove dve ćerke. Najmlađa je preminula, dok je starija ćerka hitno prebačena u Beograd gde joj se lekari lavovski bore za život.

sudar

Foto: Društvene mreže/printscreen

 

 

Inače, vozač "mercedesa" bio je u kritičnom stanju nakon sudara, međutim, nije uspeo da preživi uprkos naporima lekara. Dženanova sahrana biće održana danas, s početkom od 17 časova ispred Sabur džamije, kada će porodica i prijatelji imati prilike da se oproste od njega.

Prema određenim navodima, kako piše Sandžak danas, sudar je bio toliko silovit da su delovi automobila bili u paramparčad razbacani po putu. Očevici tvrde da je Korać vozio neprilagođenom brzinom dok je preticao kolonu, a kada je izgubio kontrolu nad autom, direktno je udario u "audi" u kom su bili članovi porodice Fehratović.

Vatrogasci su ubrzo stigli na lice mesta, kao i ekipa Hitne pomoći koji su zbrinule sve povređene, međutim, ubrzo su tri osobe podlegle povredama, dok se druga devojčica i dalje bori za život.

Dženan Korać, mladić poznat po svojoj ljubavi prema brzoj i nasilnoj vožnji, postao je tema broj jedan u Sjenici nakon što je 9. augusta izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su poginuli članovi porodice Fehratović. Ova tragična nesreća došla je samo dva meseca nakon što je Korać 30. maja izazvao još jednu zastrašujuću nesreću, u kojoj je udario tri vozila i presekao banderu, srećom bez žrtava, ali sa ozbiljnim posledicama po druge učesnike u saobraćaju.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading