sestre
Foto: Printscreen/Facebook

Porodica devojaka zavijena je u crno, međutim, druga ćerka posle nesreće prevezena je u Urgentni centar KCV, a rodbina još uvek nestrpljivo čeka informacije o njenom stanju.

- Njih dve su bile mnogo vezane, svuda su išle zajedno... Velika tragedija je zadesila ovu porodicu.

Podsećanja radi, jedan od očevidaca nesreće rekao je da je sudar izazvala treća osoba usled čije vožnje su se dva automobila koja su se našla na tom putu u tom momentu, direktno sudarila. Nažalost, devojka za volanom je poginula na licu mesta, a delovi automobila bili su rasuti svuda po putu.

Jedan od mladića koji je prolazio ovom deonicom u trenutku sudara, ispričao je da je odmah zaustavio svoje vozilo i prišao sudarenim automobilima kako bi pomogao povređenima.

- Prišao sam prvo jednim kolima i video da devojka ne daje znake života, njena saputnica je bila u teškom ali stabilnom stanju, tada sam otišao odmah do drugog vozila i krenuo baku da izvlačim kroz prozor, u tom trenutku sam čuo glas žene pored koja je rekla "imam tri ćerke pozadi, izbavi prvo njih". Suze su mi krenule niz obraze i lomio sam i prozor i vrata kako bih došao do njih - ispričao je ranije ovaj mladić koji je herojski postupio.

(Kurir)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading