Luka Vuksanović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Njegova sestra je za Telegraf kratko rekla: "Luka je nađen".

Podsetimo, na lice mesta su nakon 40 sekundi dotrčali gosti obližnjeg lanca brze hrane, ali mladića nisu zatekli u automobilu, govore. Prednji deo automobila je oštećen, a u njemu su zatečene Lukine stvari, novac i telefon.

- Išao je kod prijatelja u Mladenovac, prema poslednjoj informaciji je pričao sa ženom na naplatnoj rampi i nakon te naplatne rampe se desio udes. 40 sekundi kasnije je naišla prva žena kolima, ljudi iz lokala su izašli i pritrčali, ali ga nisu našli na licu mesta - pričaju brat i sestre nestalog mladića.

Potvrdili su za Telegraf da je u kolima bio sam, a rečeno nam je i da su se na automobilu otvorili svi erbegovi, ali da na njima nije bilo tragova krvi. Na automobilu je oštećen prednji deo i levi točak. U okolini udesa nalaze se kanali, tri bunara i visoko rastinje. - To nam je totalno nelogično, ako je neko tu došao 40 sekundi kasnije kako je moguće da ga niko nije video da se tetura po šumi, atkivirali su se svi erbegovi u kolima, ako se aktivirao erbeg od volana prosto je nemoguće da nema krvi i ničega, telefoni su mu ostali u kolima, dokumenta, ključevi, sve - priča dalje Lukina porodica. Kažu i da odsustvo krvi potvrđuje da Luka nema spoljnih povreda, ali niko ne isključuje unutrašnje krvarenje. - Imaju i kanali, jako je veliko rastinje, kupina, kopriva. Mi danas što smo bili svi smo izgrebani, ali šta nas troje možemo. Veliko je šiblje i taj neki deo je bio pun vode, ta tri bunara su jako blizu bila tom mestu gde je auto završio - govore brat i sestre Vuksanovića.

Telegraf

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading