ratkovo
Foto: Printscreen/Alo

Nataša S. (18), koja je 22. septembra na putu Ratkovo - Odžaci, pod dejstvom kokaina, kolima usmrtila motociklistu Nemanju Kalajdžića (33), imala je problema s narkoticima, a njen poznanik priča za Alo! da je čak skupljala novac po okolini za lokalnog dilera lagajući meštane da boluje od mišićne distrofije!

Kako smo ranije pisali, nakon što je ubila vozača iz Sonte, Nataša je priznala krivicu u Višem javnom tužilaštvu u Somboru i tražila da je sud odmah osudi i uputi na izdržavanje robije, saznaje Alo!.

Nemanja Kalajdžija

Društvene mreže

 

- Osumnjičena Nataša će najverovatnije ići na sporazumno priznanje krivice. Ona je u policiji i tužilaštvu priznala krivicu i rekla da joj čak ne treba ni advokat i da je svesna svoje krivice i molila da je odmah osude - navodi izvor blizak istrazi.

Inače, kada je izazvala nesreću bila je pod uticajem kokaina i marihuane, a navodno je i ranije imala problema s narkoticima. Čak je njena baka rekla za Alo! da je videla Natašu dok konzumira drogu.

Bako, teško mi je što sam te razočarala

Kako ističe Marica Nardinović, unuka joj je iz zatvora poslala pismo, čije ćemo delove preneti.

„Ja sam ubila samu sebe. Teško mi je što sam te razočarala. Nikada sebi neću oprostiti. Ono što bih volela da znaš je da do ovoga nije došlo zbog moje bahate vožnje, to je saobraćaj. Ovde sam dobro. Nemoj da brineš. Treniraću. Sad barem nemam šta drugo.

Krivo mi je, moram opet da ti ponovim, što nisam slušala ono što si mi pričala. Ti mi budi dobro, na meni je da snosim posledice. Znam da će svi da me osuđuju i da sam kriva za ovo što se dogodilo. Spremna sam na to, ali moram znati da se ti ne sekiraš. Nije mi hladno, u sobi sam sa divnim ženama.

Zaista sam dobro. Samo me ključna kost boli, ali to je ništa naspram nečijeg života. U nekim trenucima mi je možda i krivo što sam bila vezana i nisam poginula - napisala je Nataša u pismu.

- Ona se zaista kaje zbog toga što je učinila, ali nažalost, oduvek je bila problematična i konzumirala je drogu. Duvala je marihuanu, a čak je, kako se priča, za lokalnog dilera skupljala novac za njegovo lečenje od mišićne distrofije. Naravno, čovek niti je bio bolestan niti mu je zato bio potreban novac, što znači da je učestvovala u prevari - kaže naš sagovornik koji poznaje Natašu, ali želi da bude anoniman.

Podsetimo, Natašina baka Marica Nardinović u ekskluzivnom razgovoru za Alo! otkrila je da se njena unuka kaje za nesreću koju je skrivila.

Baka navodi da je Nataša svesna šta je uradila, i da je rekla baki da joj je žao što je bila vezana i što ona nije nastradala.

- Primetila sam da je ona s vremena na vreme uzimala neke narkotike. Jednom sam je prijavila policiji jer sam videla da je pušila taj džoint - ističe baka.

Ona je rekla da je njena unuka imala teško detinjstvo, u kojem je doživela i da joj ubiju oca na oči.

- Sin mi je pao mrtav na ruke. I nisu bila dva metka, kao što su pisali, nego sedam. Evo, čuvam njegovu majicu tu što je izbušena. To je bilo 10. aprila 2009. Bili smo u kući i samo sam osetila iza leđa kako me je nešto udarilo. Moj sin je pao, sav krvav, a ubica krenuo da izlazi iz kuće. Samo sam čula zvižduke metaka, on je pao dole, ja preko njega. Od tada Nataša vuče velike traume - otpočinje priču Marica Nardinović.

Ona kaže da je Natašu majka ostavila kada je imala tri dana i da je ona s dekom odgajala devojčicu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading