policija
Foto: Alo/Nikola Todorović

Kako Informer nezvanično saznaje, on je napadnut sinoć oko 22 sata, ispred jednog restorana na Karaburmi, a tom prilikom zadobio je prelom nosa i vilice! 

- Tinejdžer je pretučen ostao ispred restorana, dok su napadači pošto su ga dobro izudarali pobegao. Kako je sam tinejdžer objasnio udarali su ga po glavi i telu, a rasekotine na licu su odmah bile vidljive. Obaveštena je hitna pomoć koja je tinejdžera odvezla u Urgentni centar - rekao je izvor Informera.

On je dodao da je takođe obaveštena policija koja je ubrzo stigla na mesto napada.

- Oni su razgovarali sa povređenim mladićem a navodno im je rekao da napadače nije poznavao. U svakom slučaju verujem da će policija radeći na tom slučaju otkriti i ko su bili napadači, kao i koji je motiv napada  - objasnio je naš sagovornik i dodao da ne zna razlog napada. 

Kako se obratiti policiji ako ste bili žrtva nasilja?

Ako ste bili žrtva fizičkog nasilja i nalazite se u neposrednoj opasnosti, važno je da pozovete policiju na broj 192.

Prilikom poziva, navedite svoje ime i prezime, kao i ime osobe koja vas je napala. Obavezno navedite adresu gde se nasilje dogodilo i opišite situaciju – da li je bilo pretnji, povreda ili upotrebe oružja.

Ako ste ranije prijavljivali nasilje, obavestite policiju o tome. U toku poziva, najvažnije je da vodite računa o svojoj bezbednosti.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading