Nastradali otac i ćerka na auto-putu
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Vozač teretnjaka prvostepenom presudom osuđen je na 3,5 godine zatvora, ali je Apelacioni sud poništio presudu i počelo je novo suđenje. 

Ova informacija nalazi se na grupi Udruženje roditelja stradale dece u saobraćaju koji su na svom profilu na Fejsbuku objavili i potresni video-snimak, na kome su fotografije nasmejanog Ivana i njegove mezimice. Pa da podsetimo, nesreća se dogodila 28. maja 2023. oko 18 sati u mestu Pepeljevac u opštini Lajkovac.

Do stravične nesreće došlo je kada je Živanović vraćajući se sa svojom porodicom nakon proslave morao da stane u zaustavnu traku kako bi njegova ćerkica obavila nuždu, u tom trenutku na njih je naleteo Crnogorac koji je upravljao teretnjakom. Ivan je preminuo na licu mesta, dok je njegova ćerkica u bolnici podlegla povredama. Smrt najmilijih nažalost, gledali su Violeta i njen sin. Oni su u trenu ostali bez oca i sestre, odnosno bez supruga i ćerkice. 

- Ova žena, majka izgubila je u jednom danu i muža i dete... Ostala je sa sinom sama. Te male okice njenog sina su sve to gledale sa zadnjeg sedišta, kako su tata i seka otišli na nebo. Dva mlada, lepa, divna bića su napustila svoju porodicu zbog bahatosti crnogorskog državljanina, čast ljudima iz Crne Gore, ali ovaj čovek ni tren nije imao emocije prema ženi koja je izgubila ceo svet. Nego je i rekao da neće stati dok ne bude nevin, oholo i bahato - piše u opisu video-snimka.

Kako su ranije pisali mediji, majka stradalog Ivana navela je da je njen sin sa porodicom tog dana bio na veselju, na druženju u selu Dragolj. Navela je da su zatim krenuli za Beograd, a da je do nesreće došlo kada je malena htela da obavi nuždu. 

- Naišao je kamion i pokupio ih, a rekli su mi da nije bilo tragova kočenja i da je jurio. Mogao je sve da ih ubije - rekla je nakon nesreće za medije Milena Živanović i dodala: 

- Violeta je žena mog sina, njegova ljubav, i da smo tražili bolju nikada je ne bismo našli. Ona je predivna mlada žena, ostala mi je umesto sina, ali ne znam kako će sama sa detetom. Uspela je da sakrije prizor na ulici od sina koji je bio sa njima u kolima. Sprečila je da dete vidi mrtvog oca. Zagrlila ga je, nekako prekrila da ne vidi povređenu sestru. 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading