Požar
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/Društvene mreže


Danas popodne, u Mramorskoj ulici u Nišu, izbila je vatra u porodičnoj kući, koja je rezultirala povređivanjem četiri osobe. Vatrogasno-spasilačka jedinica iz Niša brzo je reagovala i uspela da lokalizuje i ugasi požar, sprečavajući dalje širenje vatre.

U Smederevu, pet manjih požara koji su prijavljeni rano jutros, doveli su do hapšenja D. R. (60) zbog sumnje da je izazvao ova krivična dela izazivanja opšte opasnosti. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu su efikasno rasvetlili okolnosti nastanka požara, pružajući sigurnost građanima i otkrivajući uzroke ovih požara.

U blizini tržnog centra na Karaburmi, došlo je do požara u kojem je jedno vozilo bilo zahvaćeno vatrom. Četiri osobe su povređene u ovom incidentu, od kojih su dve osobe nagutale dima, dok su druge dve zadobile posekotine. Hitna medicinska pomoć je pružila neophodnu pomoć povređenima.

Nakon intervencije vatrogasaca, policija je obavila uviđaj i utvrđuje uzroke izbijanja vatre, dok je pričinjena i veća materijalna šteta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading