Policija
Foto: Printscreen/RINA

Nišlija star (36) godina sinoć je teško povredio svoju četrdesetjednogodišnju emotivnu partnerku, a zatim tokom bekstva pijan izazvao udesu kojem na sreću nije bilo stradalih.

Kako se saznaje, do sukoba koji je kulminirao teškim povređivanjem došlo je sinoć oko ponoći ispred jednog niškog restorana u naselju Gabrovačka Reka.

- Muškarac i njegova emotivna partnerka bili su gosti na proslavi u tom restoranu. Sve je bilo u redu do ponoći kada se taj Nišlija napio i počeo da se svađa sa ženom sa kojom je bio na slavlju. Raspravu su nastavili ispred kafane da bi je on u jednom trenutku pesnicom udario velikom silinom u glavu. Kada je ona pala, shvatio je šta je uradio i bojeći se hapšenja odlučio je da pobegne. Ušao je u svoje vozilo “folksvagen” i krenuo ka gradu ali je izgubio kontrolu nad vozilom i sudario se automobilom “tojota” takođe niških tablica - navode sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Patrola saobraćajne policije odmah je stigla na mestu udesa, izvršeno je alkotestiranje koje je pokazalo da je mušakarac (36) u stanju teškog pijanstva.

- Alkotest je pokazao da je vozilom upravljao sa 2.3 promila alkohola u krvi što se smatra teškim pijanstvom zbog koga se podnosi krivična prijava za nasilničku vožnju. Daljim operativnim radom ustanovljeno je da je baš on teško povredio ženu koju je Hitna pomoć transportovala u niški Univerzitetski klinički centar. Njemu je određeno zadržavanje zbog nasilničke vožnje a zavisno od ženinog zdravstvenog stanja, preti mu i krivična prijava za tešku telesnu povredu - objašnjavaju izvori.

O ovom slučaju obavešteno je nadležno tužilaštvo, policija radi na utvrđivanju svih okolnosti koje su dovele do ovog teškog incidenta. Utvrđivaće se da li je žena zadobila povredu od udarca ili prilikom pada.

(Telegraf)

BONUS VIDEO 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading