kalinić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/RTV1

Kalinić se venčao u vojničkoj uniformi, dok je mlada nosila svečanu bež haljinu. Na ceremoniji venčanja upriličenoj u Zabeli najveseliji je bio kum Rambo.

Zadržala prezime

Dobro upućen izvor Informera kaže da je Kalinić nosio svoju privatnu vojničku SMB uniformu, a njegova lepša polovina imala je dugu bež haljinu, nalik na venčanicu.

- Imala je crnu dugu kosu, ravno ispeglanu i bila je diskretno našminkana. Kum joj je bio njen prijatelj. Kalinića i J. M. venčao je matičar iz Požarevca, a mlada je zadržala svoje prezime, sa čim se Kalinić saglasio. U prostoriji za venčanje bili su samo kumovi i zatvorski stražari, koji su motrili na Kalinića, pošto je on jedan od najčuvanih zatvorenika koji izdržava maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora - napominje izvor Informera.

Kada su razmenili burme, mladencima je najpre čestitao kum Rambo, koji je bio presrećan što je Kalinić stao na "ludi kamen". 

- Veza između Kalinića i njegove sadašnje supruge počela je u januaru ove godine. Ona je njemu prva pisala, neko vreme su se dopisivali, a onda su počeli da se redovno čuju telefonom. Pre venčanja su se videli samo dva puta. J. M. je najpre htela da posećuje Kalinića sa potvrdom od notara da su u vanbračnoj zajednici, ali joj to nije dozvoljeno, pa su odlučili da se venčaju. Posle ceremonije, dobili su pravo da koriste takozvanu "ljubavnu sobu". Inače, bračne posete u Zabeli su od pre mesec dana dozvoljene samo vikendom, ali pošto je venčanje bilo u ponedeljak, uprava je napravila izuzetak, pa su mladenci odmah dobili, kao poklon, pravo na "ljubavnu sobu", koja se nalazi u krugu zatvora - objašnjava sagovornik.

Kalinićeva supruga zasad neće da otkriva svoj identitet javnosti, zbog posla.

- Radi odgovoran posao, fakultetski je obrazovana i zbog toga neće da se eksponira u javnosti - kaže naš izvor.

On otkriva i da je mladence ovekovečio službeni fotograf zatvora "Zabela".

- Ovo je drugi brak Kaliniću, koji se tokom boravka u zatvoru razveo od tadašnje supruge, sa kojom ima ćerku. On i Rambo se nalaze u strogo čuvanom Sedmom paviljonu, u kojoj su i drugi pripadnici "crvenih beretki". Tokom boravka u zatvoru, Ramba su uvek vodili u šetnju sa najopasnijim osuđenicima, pa je tako provodio vreme sa Kalinićem. U međuvremenu su se sprijateljili, pa je Kalinić odlučio da ga uzme za kuma - navodi sagovornik.

Podsetimo, Kalinić je u zatvoru već 20 godina, a osuđen je zbog učešća u ubistvu premijera Zorana Đinđića i drugih zločina "zemunskog klana".

Odbili ga za otpust

Što se tiče Ramba, kojeg zovu i "čovek Mačka", on je u samici već 22 godine, i to na sopstveni zahtev. Osuđen je na 35 godina zbog učešća u ubistvu Ivana Stambolića i četvorostrukog ubistva funkcionera SPO na Ibarskoj magistrali.

Bio je oženjen Sanjom Bujošević, a kum na venčanju 1998. mu je bio Milorad Ulemek Legija, bivši komandant "crvenih beretki".

Rambo se 2016. sporazumno razveo od supruge Sanje, sa kojom ima odraslu ćerku i sina. Sanja sada ima drugi brak i još jedno dete, ali je sa Rambom, prema nezvaničnim saznanjima, u korektnim odnosima.

Bujošević je već izdržao dve trećine kazne i ima pravo na uslovni otpust iz zatvora, ali je već pet puta odbijen, pa namerava da se žali preko advokata Ustavnom sudu Srbije.

U strogo čuvanom Sedmom paviljonu požarevačkog zatvora, između ostalih, nalaze se još i Radomir Marković (76), bivši šef Državne bezbednosti Srbije, kao i Branko Berček (47), Rambov kolega iz Jedinice za specijalne operacije (JSO) MUP Srbije.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading