Darko Geisler Nedeljković
Foto: Printscreen/MUP

Kako Alo! ekskluzivno saznaje, Darko se duže vreme krio u Brazilu, ali jedan postupak mu je došao glave i vođa "kavačkog klana", Radoje Zvicer, poslao je ubice da ga likvidiraju.

- Napravio je jednu jedinu grešku uz pomoć koje je lociran. Osoba iz Beograda, za koju je Darko, navodno, radio, nedavno se vratila u rodni grad nakon višegodišnjeg odsustva. Darko je sa njom stupio u kontakt i tako otkrio gde se nalazi, što je došlo do „kavčana“ - navodi naš dobro obavešteni izvor, i dodaje:

- Kada je presretnut taj kontakt, Radoje Zvicer se uplašio da će se Darko ponovo aktivirati i eventualno krenuti na njega. Inače, sumnja se da je Darko stajao iza brojnih likvidacija Zviceru bliskih saradnika - navodi izvor.

Prema rečima našeg sagovornika, Darko je nestao 2015, nakon ubistva Andrije Mrdaka ispred Spuža. Identifikovan je na osnovu DNK i sumnja je pala na njega. Na mestu napada bilo je Darkove krvi. Na video-zapisu sa mesta ubistva Mrdaka vidi se da je Geisler sam sebe ranio u nogu dok je pokušavao da se popne na motor kojim je, sa pomagačem, otišao u nepoznatom pravcu.

Osim ovog, Geisler se sumnjičio za još nekoliko mafijaških likvidacija, izvršenih u ime "zemunskog klana", a kasnije i "škaljarskog".

Zanimljivo je to, da dok su za njim tragali Interpol i svetske policije, on je u Brazilu zasnovao porodicu i koristilo lažni identitet - Dejan Kovač, a inače radio je kao stolar. 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading