Aleksandar Šarac
Foto: Alo/Foto: Alo!

Aleksandar Šarac (35), „pink panter“ i navodno blizak saradnik škaljarskog klana, brutalno je likvidiran pre tačno tri godine u garaži tržnog centra „Ušće“ na Novom Beogradu, kada je išao ka svom vozilu! Sumnja se da iza njegove smrti stoji vračarski klan koji je povezan sa ekipom Veljka Belivuka!

Brutalna pucnjava dogodila se 17. oktobra 2021. oko 16.30 sati na parkingu tržnog centra. Prethodno se Šarac uparkirao na mesto za invalide, proveo neko vreme u tržnom centru, a kada je sišao u garažu i krenuo ka svom vozilu, tada mu je nepoznati i maskirani napadač prišao s leđa i ispalio više metaka u glavu. Šarac je tada zadobio teške povrede i hitno je prebačen u bolnicu. Posle devetodnevne borbe lekara Šarac je preminuo.

Pripadnici vračarske ekipe, čiji je vođa Nikola Vušović u bekstvu i koja je povezana sa ekipom Veljka Belivuka, sumnjiče se da stoje iza njegove smrti. Kao direktni izvršilac ubistva označen je Lazar ilić (26) protiv kojeg se vodi postupak u Crnoj Gori jer je prethodno uhapšen u Budvi sa Strahinjom Savićem zbog sumnje da su planirali likvidaciju Marka Ljubiše Kana.    

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading