IBRA PROGOVORIO O KATARU Jedna Zlatanova rečenica šokirala je ljubitelje fudbala - tvrdi da je sve "zapisano"
EPA-EFE/Jonas Ekstromer/TT

Zlatan Ibrahimović je poručio da je "već sve zapisano" da Lionel Mesi u petom pokušaju osvoji Svetsko prvenstvo. Veruje u njega i njegovu Argentinu, pošto sva dešavanja iz Dohe prati u ne tako daleko udaljenom Dubaiju.

- Mislim da je već zapisano ko će osvojiti Svetsko prvenstvo - i znate već na koga mislim. Mislim da će Mesi podići trofej, tako je svuda zapisano... - rekao je Ibrahimović koji je samo dva puta igrao na Mundijalu.

HRVATIMA NEĆE BITI DOBRO Argentina i Mesi imaju pakleni plan, ovo niko nije očekivao

Iz kampa Milana koji se priprema u Dubaiju, Ibrahimović poručuje da su Francuska i Hrvatska "jake reprezentacije", ali veruje da je neizbežno da Lionel Mesi osvoji Svetsko prvenstvo. Poštovanje ima i za Maroko.

- Meni oni nisu iznenađenje jer sam znao i pre početka da su dobri. A na Svetskom prvenstvu svašta može da se desi - naznačio je Zlatan Ibrahimović i rekao da je to što su stigli do polufinala veliki uspeh i da moraju da uživaju u momentu i da iskoriste adrenalin.

Ibra je svoje rekao...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Djoka

13.12.2022 10:43

Ibrahim nije do kraja izrekao očekivanu " istinu ". Ko , kada i gde je to zapisao ? Nije figurativno već je javna tajna. Prva žrtva , naivni Lahoz. Naseo na savete i ode kući. Koliko je para dobio samo on zna.