Ramuš Haradinaj
AP
Ramuš Haradinaj

AP

Ramuš Haradinaj, Foto: AP

- Dok vlasti u Prištini pričaju ko ima lepšu kuću i uzimaju špijune po lepoti, Srbija se naoružava - rekao je Haradinaj, a prenela je Gazeta ekspres.

Vođa Alijanse potom je pozvao sve prištinske političare na akciju.

- Bezbednost je na prvom mestu. Kad nemate sigurnost, nemate kulturu, obrazovanje, ništa. Došlo je konkretno vreme da pređemo na teme, a ne da razgovaramo ravno. Razgovarajte sa mnom o ovoj i toj temi - poručio je Haradinaj.

Naime, odlukom Ustavnog suda glas jednog poslanika proglašen je nevažećim, te je Hotijev kabinet time automatski oboren.

Komentari (2)

Glas razuma

24.12.2020 12:32

Preterano sere, a bolje bi mu bilo da parkira jezičinu i da bude srećan što nije na doživotnoj robiji za počinjena dela nad nedužnim građanima.

Maja

25.12.2020 17:53

Kad nemate sigurnost, nemate kulturu, obrazovanje, ništa. Kaze ova spodoba Ramus. Pa "prijatelju" u tudjoj ste kuci, otetoj, prema tome nema sigurnosti i dokle god smo mi tu, bicete dole u mraku, nesigurni. Kazes nemate kulturu i obrazovanje. E pa to si u pravu. Glupi i neobrazovani. Sto je u jednu ruku dobro, ali ipak lose je imati takvo primitivno pleme za komsije. Mada ni hrvati nisu bolji, kao nesto se predstavljaju, misle da su bolji od svih, ali isti sljam kao i vi, nakaze.