Boško, Jeremići i Đilas se usaglasili sa Tačijem i Haradinajem, ovo im je zajednički plan za KOSOVO!

Alo!; | Kosovsko pitanje 2019-03-01 17:12:44 2019-03-01 17:12:44

Lideri Saveza za Srbiju, Boško Obradović, Vuk Jeremić i Dragan Đilas, usaglasili su svoje stavove sa političkim predstavnicima takozvanog Kosova, ističući da nema podele teritorije.

Alo! Vladimir Marković

Ovakva agresivna politika može da vodi samo ka jednom ishodu, a to je da Srbi ostanu bez ičega u srpskoj pokrajini.

PROČITAJ JOŠ:

Nakon višemesečnog lobiranja i borbe za celovitost Kosova, Vuk Jeremić, Boško Obradović i Dragan Đilas toliko su ohrabrili sve u Prištini da je i Hašim Tači glasno progovorio ono što su njegovi beogradski podržavaoci ponavljali sve vreme - "Podela Kosova samo preko mene mrtvog".

I dok su Haradinaj i Kadri Veselji mesecima najglasnije ponavljali da Srbi neće dobiti ama baš ništa na Kosovu, i da će ostati i bez severa i bez Gazivoda, u Beogradu je za to isto navijala najneodgovornija ekipa.

Na čelu te skupine našao se i Vuk Jeremić, koji je izmestio pregovore iz UN u EU i time na najteži mogući način oštetio pregovaračku poziciju Srbije.

Ipak, o sada se činilo da je makar Tači spreman da pregovara i o pravima Srba i Srbije.

PREPORUČUJEMO:

Ali, kad je video da Boško, Jeremić i Đilas bukvalno na svakom mestu urušavaju pregovaračku poziciju Srbije, verovatno je i on pomislio "Kad oni ruše svoju zemlju i svoj narod što bih im ja pomagao da bude drugačije".

I dogodilo se najgore, dogodilo se to da će u ostvarenju njihovog zajedničkog scenarija stradati samo srpski narod i država Srbija.

Ali, to ne zanima ni Haradinaja ni Tačija, što je očekivano, samo ostaje pitanje - za čije interese to onda rade Jeremić, Boško i Đilas i ko je od njih trojice pisao govor Milojku Pantiću, koji je u Topoli saopštio da je Kosovo naša bivša južna pokrajina i da nas je NATO s pravom bombardovao?

Expand player
Pogledajte više